Mssql Nvarchar Sorunu
-
şimdi konu alanını nvarchar(4000) yapıyorum hiç sorun yok guzelce kaydedio ama 4000 sınırı gecince hata veriyor ama nvarchar(max) yapınca kaydedio ama forum_oko.asp?id=1 diyelim sayfaya girince konu okunmuyo konuyu yazdırmıyor ekrana nedendir sizce 4000 ken yazdırıo ama max yapınca yazdırmıyor bos alan cıkıo
-
mssql 2005 te nvarchar(max) var
sen mssql 2000 bi serverda çalıştırırsan (2000 de nvarchar(max) yok)
sorun çıkartacaktır...
-
ama enterprise ile baglanmı management studio varya omune onla baglanıo ve host şirketi 2005 dedi
-
sen bağlandığında
instence ın orada bi versiyon yazar orada kaç yazıyor ?
-
98.130.0.27 (SQL Server 9.0.4035 - arkinfe_genel)
MSSQL304 yazıo
-
ha bide sıctık yanlıslıkla binnarrchar yapdım degeri sonra tekrar nvarchar yapdım tuk konular
??????????›??????????????????????????????????????????°?????????????????????????????????????°????????????????????????»?????????????????????????????????????????????????????????????
diye cıkıo restore etmek zorundayım deme baska care yok
-
akymussun forumun la
-
foruma kısmi tecavüz etmişsin
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------ha bide sıctık yanlıslıkla binnarrchar yapdım degeri sonra tekrar nvarchar yapdım tuk konular
??????????›??????????????????????????????????????????°?????????????????????????????????????°????????????????????????»?????????????????????????????????????????????????????????????
diye cıkıo restore etmek zorundayım deme baska care yok
-----------------------------dedigim gibi once binnary yapdım yanlıslıkla degeri tüm veriler bi bos cıktı sonrada nvarchar yapdım tekrar busefer yukarda gost gibi cıktı restore etmeden kurtarmanın yolu varmı cunku backup yok elimde ? sqlserver 2005 kullanıyoru host şirketim