Mssql Nvarchar Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    şimdi konu alanını nvarchar(4000) yapıyorum hiç sorun yok guzelce kaydedio ama 4000 sınırı gecince hata veriyor ama nvarchar(max) yapınca kaydedio ama forum_oko.asp?id=1 diyelim sayfaya girince konu okunmuyo konuyu yazdırmıyor ekrana nedendir sizce 4000 ken yazdırıo ama max yapınca yazdırmıyor bos alan cıkıo

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mssql 2005 te nvarchar(max) var

sen mssql 2000 bi serverda çalıştırırsan (2000 de nvarchar(max) yok)

sorun çıkartacaktır...

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ama enterprise ile baglanmı management studio varya omune onla baglanıo ve host şirketi 2005 dedi

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sen bağlandığında

instence ın orada bi versiyon yazar orada kaç yazıyor ?

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

98.130.0.27 (SQL Server 9.0.4035 - arkinfe_genel)

MSSQL304 yazıo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

ha bide sıctık yanlıslıkla binnarrchar yapdım degeri sonra tekrar nvarchar yapdım tuk konular

??????????›??????????????????????????????????????????°?????????????????????????????????????°????????????????????????»?????????????????????????????????????????????????????????????

diye cıkıo restore etmek zorundayım deme baska care yok

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    akymussun forumun la
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    foruma kısmi tecavüz etmişsin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------

ha bide sıctık yanlıslıkla binnarrchar yapdım degeri sonra tekrar nvarchar yapdım tuk konular

??????????›??????????????????????????????????????????°?????????????????????????????????????°????????????????????????»?????????????????????????????????????????????????????????????

diye cıkıo restore etmek zorundayım deme baska care yok

-----------------------------

dedigim gibi once binnary yapdım yanlıslıkla degeri tüm veriler bi bos cıktı sonrada nvarchar yapdım tekrar busefer yukarda gost gibi cıktı restore etmeden kurtarmanın yolu varmı cunku backup yok elimde ? sqlserver 2005 kullanıyoru host şirketim

Toplam Hit: 1697 Toplam Mesaj: 9