Mssqlserver 1814

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Servislerden açmaya kalktığımda bu hatayi veriyor netde araştırdığımda ise bu hatanın tempdb nin kapasitesiyle ilgili olduğu gördüm temizlemem gerekiyomuş  sql servisi açamıyorum zaten bu yüzden içini temizleyemiyorum boyutuylada ilgili diskde 40 gb boş war sql in kurulu olduğu alanda 

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam burda parametrelerle çalıştırmayı söylüyor

http://blogs.msdn.com/b/karthick_pk/archive/2010/11/26/the-database-model-is-marked-restoring-and-is-in-a-state-that-does-not-allow-recovery-to-be-run.aspx

bunu bi dene

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

@bychaos

SQL Server'ı kurduğun diskte "sıkıştırma" aktifse bu olay olur.

tempdb'nin de içinde bulunduğu DATA dizini için sıkıştırmayı devre dışı bırak.

Dizin bulup özelliklerinden gelişmiş'e tıklayıp oradan yapabilirsin.

Sonra tekrar servisi başlatmayı dene.

buzukatak tarafından 19/Ara/13 13:02 tarihinde düzenlenmiştir

anlıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Malesef dostum disk de de tempdb nin olduğu klasörde de sıkıştırma aktif degil 

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    bychaos bunu yazdı

Malesef dostum disk de de tempdb nin olduğu klasörde de sıkıştırma aktif degil 

Olay günlüklerine baktın mı? Orada daha detaylı bilgiler olabilir, sorunu çözmene faydası olur.

anlıyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Cannot write into file 'c:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10.SQLEXPRESS\MSSQL\Template Data\MS_AgentSigningCertificate.cer'. Verify that you have write permissions, that the file path is valid, and that the file does not already exist.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

uppp 

Toplam Hit: 1118 Toplam Mesaj: 7