folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder MSYS Daki Sorularım Silinmiş :"( ????

MSYS Daki Sorularım Silinmiş :"( ????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    ya MSYS soru eklemiştim 121 tane HEPSİ silinmiş??? Nasıl oldu bu ya? 2 tane aynı sorudan eklediğim olmuştır yanında sil tuşu vardı ay nı olan 2 sorudan birine sil tuşuna dün bastım. Dedi rene yatsın yaın bakar :P. Sonra birazda soru ekledim 121 tane sorum oldu. Sonra bu gün bi baktım SORULAR Yok olmuş :S Nasıl oldu bu ya :S :'(

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Hoca o atatürkle ilgili sorudan 34 tane eklemiştin...

soruların yarısı dublicate mesajdı...

2 üyeninkileri sildim öyle...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    bnde 3-4 tane eklemiştim onlarda gitmiş neyse sağlık olsun önmli diil
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    evet :D ikinizinki birde taratyiğintinkiler gitti sanırım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    system recovery my files programını yukle geri gerlir :)

eskilerden kim kaldı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    ALINTI
    Hoca o atatürkle ilgili sorudan 34 tane eklemiştin...

soruların yarısı dublicate mesajdı...
    /ALINTI

Rene hoca ne Atatürk ü ya ne mesı ?? Atatürkle ilgili 1 tane sorum bile yoktu ya ??? Delphi hakkında Network hakkında gene kültür hakkında vardı. Atatürk adı geçen sorum bile yoktu ayrıca dublicate ne ? Anlamadım şimdi niye gitti mesajlar hala başladığım yerdeyim ?? :S

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    açıklamayı okudum :P haaaa 81 sorum niye gitti şimdi anlıyorumda diğer sorularda ne vardı onu anlamadım ? 81 tane plaka sormuştum ama oda gene kültür :D
    Ama hala anlamadığım bir nokta var ki 121 - 81 = 40 eder diğer 40 mesajım niye silindi onlar adam akıllı sorulardı ? :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    diğer 40 ı öşöyle gidio rene tek tek silmeye üşendiğinden delete from sorular where soran = "DrKill" yazıp entera basıyo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    vay anasını ya demediniz plaka sormayın diye şimdi diyonuz :P.
    40 soru geri gelmez mi kine?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    hoca oturup 80 soruya tek tekmi tıklayım insaf..

delete from sorular where isim='drkill'

:D

Orhana duyurulur :D

Toplam Hit: 1422 Toplam Mesaj: 10