Muayene Kaçağı!..
-
gecen ay elime gelen kağıtta 23 üne kadar askerlik subesine gidip muayenenizi yaptırın yoksa hakkınızda yasal işlem yapılacaktır gibisinden bir kağıt geldi!..23 ünde gittim cok sıra wardı 31 ine kadar halledebilirsin süre uzadı dediler sunları sunları getir tecil için dediler!..
her seyi hazırladım fakat fotograf cektirmeye üşendim..işlerde yogundu malum ay sonu ve muhasebeciyim!..
şimdi tecil ettiremedim askerliği!..aslında cok gitmek istiyorum ama bu senede öss ye girip sansımı denicem!..verilen ewraklarda da komando olmak istiyorum yazdım..artık nasip kısmet.
şimdi sorum şu!..bilen duyan bu konularda tecrubesi olan arkadaslara soruyorum!..ne olur ne yaparlar benim ne yapmam lazım!..şimdiden tesekkurler!.. -
Heçbişi oLmuyo Ben Sana Diim. Git AsKerlik Şubesine Git 3 YıL TeciL Süresi Var Lise DipLomasına. Pişi oLmaz. oLsada En Büyük Asker Bizim Asker... :)
-
ben tam 3 ay muayene kaçağı olarak dolaştım.yakalasalardı direk askere alacalardı ama ben kendim gittim ümraniye askerlik şubesine adamın bana sorduğu ilk soru tecil ettirmek istiyor musun? :))))
-
Sokayım tecilinede muayenesine de. Ulan kaç gündür askeriyeye gidiyorum tecil belgesi almak için. Kapının önünde güneşin altında saatlerce bekletip, senin iş olmaz die kovuyorlar amk. Öğleden sonra çalışmayacaz felan. Nedir lan bu. Birde biz halkımız ile iç içeyiz diyorlar.
Ben pazarteside tecil belgesi alamazsam işe alınamayacam. Büyük ihtimalle yine vermeyecekler, böyle adalet olmaz !
-
yav benmi yapıyım bu saatten sonra tabi gidiceksiniz hadi bakıyım göriyim vatan size emanet iyiki gitmişim 3 sene oluyor biteli ha ha ha
Toplam Hit: 4684 Toplam Mesaj: 5