Muğla Ünisi Kazanan Yada Muğlada Okuyan Falan Filan?
-
arkdaşlar aparta kalıyorum ev arkdaşım çıktı eğer birini b ulursam o yanıma gelicek yoksa rastgele gelicek tahribattan varmı muğladan arkdaş
-
Benim çok güzel bi tanıdım kız oraya gelicek beş para etmez bi insan ama çok güzel kaçırmayın muğladakiler.:D
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
Benim çok güzel bi tanıdım kız oraya gelicek beş para etmez bi insan ama çok güzel kaçırmayın muğladakiler.:D
-----------------------------kusura bakmada bir kız için böyle konuşan reklamını yapanın beş para etmez yeri gözümde.
hiç mi kız kardeşin eşin dostun yok ayıp birader yakıştıramadım
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------kusura bakmada bir kız için böyle konuşan reklamını yapanın beş para etmez yeri gözümde.
-----------------------------O kızı tanımadığın için bana böle knşman doal hocam gücenmedim.Şunu bilki ilk defada bi kız için böle bişi yazdım.NAsı bişi olduunu sen düşün onun hakkında tek kelime sadece ''güzel'' demek olur.Denk gelrisen anlarsın ztn unige dir kendisi.
-
skyvalet bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
-----------------------------skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------O kızı tanımadığın için bana böle knşman doal hocam gücenmedim.Şunu bilki ilk defada bi kız için böle bişi yazdım.NAsı bişi olduunu sen düşün onun hakkında tek kelime sadece ''güzel'' demek olur.Denk gelrisen anlarsın ztn unige dir kendisi.
-----------------------------bende birşey demedim içimizden öle geçenler yokmu anladım kız modelni kafamdada yinede yakışmaz işte ne bilim bana ters ama bak böle aniden atlayıp sölediğime çullanamdığın için bende laf için özür ok ama bence doğru değil