Muhasebe Programı Yapımı İçin Ekip Arkadaşları
-
Arkadaşlar Muhasebe Programı Yazımı İçin Ekip Toplanıyor Şu Anda c+ delphi ve visual basic den Anlayan arkadasların bilgisine Sunarım
Yer : Bursa
Program : Muhasebe
Program Özelliği : Eta-Vega-Logo Tipi Bir Program Yazılacak Windows Tabanlı
Şartlar : Programlama Dillerini Bilmek veya Kısa Zamanda Kullanabilmek
Zaman: 1,5-2 Yıl
Masraf ve Kalacak Yer Tahsis Edilecek..
Büro ve Bilgisayarlar Sağlanacak.
İlk aşamada Maaş 500 zaman içerisinde Artacak.
Şu Andaki Mevcut Ekip 6
Ekip 12 ye Çıkartılacak..
Saygı ve Sevgilerimle
İRTİBAT:
admin@kavalye.net
twoank@yahoo.com -
yaw ne 1.5 2 senesi o programlar çok kolay devteam olarak yazabiliriz bence :) basit programlar onlar.
-
Peki bu bir şirket mi yoksa yeni kurulmuş bir grup işi mi olucak yok yani büro falan dedin de o yüzden...
-
martny_ dostum simdi bu iş bir stok programı falan değil o kadar basit bir program olsa su ana kadar elli kere yazılmıştı.. neden piyasada yalnızca 5 programın adı geciyo demekki yazmak zaman ve masraf istiyo.. Bu sebeple bu kadar zaman sürüyo tekrar yazıyorum.. vega eta logo tipi bir program olacak bunun modülleri olacak ve ortalama 1.5 yıl kadar zamanımız var.
Fugitive Şimdi Bu iş bir şirket işi olacak Ancak Masraflarınımız karşılanacak bunu yaptıracak olan firma oldukça büyük bir firma bu iş işi yapanlar ve yapılan firma için büyük bir referans ve kazanç olacak Bursada Sağlanacak olan bir ev bir büro bilgisayar maaş vs gibi şeyler karşılanacak 1,5 yıl bu işe gögüs gelecek programlama işlemlerinden Anlayan kişiler gerekli bu konu tahmin ettiğinizden daha ciddi.. mesajlarınızı bekliyorum.. -
Arkadaşlar Projeye Başlamak için 2 Haftalık Bir Zaman Kaldı Ancak gördüğüm kadarıyla böyle bir projede yer almak isteyen yok 1 hafta içinde irtibat kurduğum kişiler ile yüzyüze görüşme yapılacak saygılarımla...
-
Valla okulum olmasada bide visual basic'i tam bilsem katılmak isterdim ki paranın önemi yok benim için ama işte üniversite var..
-
Ben varım ama ancak uzaktan yardım edebilirim (delphi) Zaten çalıştığım bir iş var. Bırakmak istemiyorum.
Hasılı: Elimden gelen yardımı yaparım -
Arkadaşlar CV lerinizi ve bunun içinde tel numaralarınızı programlama hakkında bilgilerinizi yukarıda bulunan mail adreslerinden birine atarsanız cok memnun olurum en kısa zamanda irtibata gecilecek... saygılarımla..
Toplam Hit: 2670 Toplam Mesaj: 8