Muhendisiz.Net Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

arkadaşlar ne yaptımsa bir türlü olmuyor .. muhendisiz.net e nasıl üye olabilirim. davetiye gönderiliyo mu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Hayırlısı...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Kimisi diyebilir "kedi uzanamadığı ciğere mundar der" diye. Ama öyle sitenin içine sıçayım. Mühendisiz.net mühendislerin sitesiymiş,ulan davetiye yok piyasada,okulun domaininden verdikleri maille başvuru yaptım üyelik için iletişim kısmı falan çalışmıyo,komple sıkıntı yani o site...google varken msdn varken çokda tın ama

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

nete baktım işe yarama gibisinden yorumlar var 

Hayırlısı...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

yok sitede döküman falan yığınla :) adminlerimiz bile yeri geliyor ihtiyac duyuyor(bkz:renegadealien oradan bazı dosyaları arıyordu) ancak bilgisayar mühendisliğine dair pek bişey göremedim ben orada o yüzden arayışı kestim. Dediğim gibi site işe yarıyor gördüğüm kadarıyla ama ya terkedildi yada yeni üye istemiyolar :D davetiye diyosun ben üyeyim diyen bile çıkmıyor,o yüzden cacık bi site orası. sana tavsiyem sonuna kadar google,eğer ingilizcen varsa ebookee.org ve avaxhome.ws  ebookee full ekitap ve görsel eğitim falan dolu,avaxhomeda da mühendisliğin teori kitapları sürüyle var çok aşırı teorik kitaplar bile gördüm ya oha dedim. avaxhome,ebookee ve google. Birde ingilizce biliyorsan azçok, başka hiçbişeye ihtiyacın yok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:
    -----------------------------

yok sitede döküman falan yığınla :) adminlerimiz bile yeri geliyor ihtiyac duyuyor(bkz:renegadealien oradan bazı dosyaları arıyordu) (...)

zhehehehe :D ihtiyaç duyuyo dediğin de, rene uludağ üni fizik dersi cıkmış sorularını mı ne arıyodu asagasfagasd

konuya dönersem site ölü bi site sanıyorum. içeriklere baktım güncel materyal yol zamamında doldurmuşlar içini o kadar. 2007 kampanyası hala anasayfada.

bkz:http://www.tahribat.com/Forum-Muhendisiz-Biz-Yada-Elektrotekno-Com-Uyeligi-Olan-Arkadaslar-150136/1/#1761188
    -------------------

mühendisiz.net  tam bir oç ya. ben de her gördüğümde küfür diyorum :|

adamlar bi bilgi paylaşıcak bin dereden su getirtiyolar. hadi onu geçtim üni öğrencisiyim, okul mailiyle kaydolayım dedim siteye ama başvuru formundaki güvenlik kodu görünmüyor. sitede hiç bir iletişim adresi yok. domain sorgusu bile yaptım orda da sonuç alamadım.

sokam mühendisiz.net e. güncelliğini de yitirmiş lan

ansys bölümünde 2011 yılında mesaj atılan 10-15 konu var.

hadi Ansys i geçtim ulan autocad e bakın, (11 yılındaki aktif konuların sayısı )

autocad genel kısım  9

sorunlar 5

youtube videoları  yok

görsel eğitim 1

bide cok dolu dolu bi siteymiş gibi üye kabul etmiyolar doğru düzgün.

hay ben sizin yapacağınız işin am|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

muhendisiz gibi dandiriboktan siteler yerine : google.com en büyük mühendisiz sitesi olarak kabul et.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

wasd bunu yazdı:

yok sitede döküman falan yığınla :) adminlerimiz bile yeri geliyor ihtiyac duyuyor(bkz:renegadealien oradan bazı dosyaları arıyordu) (...)

zhehehehe :D ihtiyaç duyuyo dediğin de, rene uludağ üni fizik dersi cıkmış sorularını mı ne arıyodu asagasfagasd
    -------------------

zhehehehe olabilir sonuçta gereken bişeyler olabiliyor zhehehe...mühendislik alanında elbette yenilikler oluyor ancak mühendislik bir bilgi birikiminin üstüne kurulu birşeydir. Yani konuların güncel olup olmaması çok da fazla önemli değil,ciciş memesi değilki bu adamlar hergün yeni başlık açsın hakkında :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

mürid kardeşlerim önerileriniz için çok teşekkür ediyorum :)

Hayırlısı...
Toplam Hit: 2696 Toplam Mesaj: 8