Muhim Bir Konu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek
    Selam arkadaslar.. Ben ogrenciyim.. Ailem bana nakit para yollamiyo, her ay duzenli kredi kartlarina yatiriyolar bende ordan harciyorum.. Herneyse bu ay nakit ihtiyacim oldu fakat kredi kartindan direk nakit cekmek istemiyorum faizi cok oldugu icin.. once gitti gidiyor geldi aklima yalandan bir satis acayim sonra kendim satin alayim parada bnm hesabima yatsin :) ama oda %10 kesiyor.. siz ne onerirsiniz??? bnm durumumda olan vardir buyuk ihtimal yardimlarinizi bekliyorum.. 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Kredi kartı kırdıran kuyumcular var oraya git. %5 filan komisyon alıyorlar. Bi kaç dükkana sor daha karlı çıkabilirsin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    hangi bankayla çalışıosun bilmiorum ama dedigin bi ara oleydi ama bankalar genelde aşağı çekti nakit avans faizini hatta bazı bankalarda normal harcamayla nakit avans arasında çok bi fark yok
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    kredi kartının ekstresi evine gidiyorsa, evdekilerin haberi olucak nakit çektiğinden :)

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    hayvan, kuyumcu demişken. sen en iyisi çeyrek altın alıp bozdur.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    Hocam korkacak bişi yok hangi banka olursa olsun 100 Tl çeksen en fazla 3 lira ödersin.

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

kontör satan bi yere git kontör satışından kdv almıyorlar adama teklif et olmadı kontör al, adama az bi indirimle geri sat

sıcak para fırsatını kaçırmıyacaktır,  hem ekstrede harcama konusu daha bi ılımlı görünür ((:

:) mutluyum, huzurluyum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

şimdi dikkat beyler

eğer TAKSİTLİ NAKİT AVANS çekerseniz faiz düşük

Ancak direk nakit çekerseniz sağlam faiz koyuyorlar...

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    ne yaparsan yap bankanın senden aldığıyla eş değere gelir bence hiç uğraşma, bu arada hangi banka-bankaya göre değişiyor tabi :W
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Dina_Kaki bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam korkacak bişi yok hangi banka olursa olsun 100 Tl çeksen en fazla 3 lira ödersin.
    -----------------------------

Olmaz öyle şey hajı.Nakit çekmeye teşvik etme arkadaşı,düşmanına bile tavsiye edilmez böyle bişey :P

Hajı varsa bi tanıdık git arkadaşın olur vs olur dükkanı olan veya senin devamlı gittiğin bakkal bile olur.Bir iki muhhabet yap abi böyle böyle..Kıyak yapan olur..Nakit çekmeyesin.Yüzde 10 dan daha ucuza mal edebilirsin bu işi.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

geçenlerde bi asker paraya ihtiyacı olduunu söyledi bende marketten onun kredi kartıyla 50 tl çektim

komisyonunu kestim ve ona verdim :)

böle hayırsever bi işyeri bulabilirsin

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
Toplam Hit: 1617 Toplam Mesaj: 11