Muhim Bir Konu
-
Selam arkadaslar.. Ben ogrenciyim.. Ailem bana nakit para yollamiyo, her ay duzenli kredi kartlarina yatiriyolar bende ordan harciyorum.. Herneyse bu ay nakit ihtiyacim oldu fakat kredi kartindan direk nakit cekmek istemiyorum faizi cok oldugu icin.. once gitti gidiyor geldi aklima yalandan bir satis acayim sonra kendim satin alayim parada bnm hesabima yatsin :) ama oda %10 kesiyor.. siz ne onerirsiniz??? bnm durumumda olan vardir buyuk ihtimal yardimlarinizi bekliyorum..
-
Kredi kartı kırdıran kuyumcular var oraya git. %5 filan komisyon alıyorlar. Bi kaç dükkana sor daha karlı çıkabilirsin.
-
hangi bankayla çalışıosun bilmiorum ama dedigin bi ara oleydi ama bankalar genelde aşağı çekti nakit avans faizini hatta bazı bankalarda normal harcamayla nakit avans arasında çok bi fark yok
-
kredi kartının ekstresi evine gidiyorsa, evdekilerin haberi olucak nakit çektiğinden :)
-
hayvan, kuyumcu demişken. sen en iyisi çeyrek altın alıp bozdur.
-
Hocam korkacak bişi yok hangi banka olursa olsun 100 Tl çeksen en fazla 3 lira ödersin.
-
kontör satan bi yere git kontör satışından kdv almıyorlar adama teklif et olmadı kontör al, adama az bi indirimle geri sat
sıcak para fırsatını kaçırmıyacaktır, hem ekstrede harcama konusu daha bi ılımlı görünür ((:
-
şimdi dikkat beyler
eğer TAKSİTLİ NAKİT AVANS çekerseniz faiz düşük
Ancak direk nakit çekerseniz sağlam faiz koyuyorlar...
-
ne yaparsan yap bankanın senden aldığıyla eş değere gelir bence hiç uğraşma, bu arada hangi banka-bankaya göre değişiyor tabi :W
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam korkacak bişi yok hangi banka olursa olsun 100 Tl çeksen en fazla 3 lira ödersin.
-----------------------------Olmaz öyle şey hajı.Nakit çekmeye teşvik etme arkadaşı,düşmanına bile tavsiye edilmez böyle bişey :P
Hajı varsa bi tanıdık git arkadaşın olur vs olur dükkanı olan veya senin devamlı gittiğin bakkal bile olur.Bir iki muhhabet yap abi böyle böyle..Kıyak yapan olur..Nakit çekmeyesin.Yüzde 10 dan daha ucuza mal edebilirsin bu işi.
-
geçenlerde bi asker paraya ihtiyacı olduunu söyledi bende marketten onun kredi kartıyla 50 tl çektim
komisyonunu kestim ve ona verdim :)
böle hayırsever bi işyeri bulabilirsin