Muhsin Yazıcıoğlu Ve Alperenler İle İlgili Döküman Lütfen
-
muhsin yazıcıoğlu ve alperenler hakkında bi çalışma yapıyorum.bu çalışma için hertürlü video, resim, slayt, yazı, şiir vb dökümana ihtiyacım var acilen.
mümkünse kolay bulunmayan, herkesin elinde olmayan bilgi,belgeler olsun. siyasi yönüyle çok da ilgilenmiyorum. dolayısıyla konu oraya kaymazsa sevinirim.
-
kaç yıl oldu ki kurulalı ? Rahmetli Muhsin başkanla ilgili bulabilirsin ama alperen ocakları ile ilgili fazla birşey bulamazsın :) çalıma bitince görmek isterim paylaşırsan...
-
bir program hazırlıycaz doğrusu kardeşim. ekim gibi sunumu olacak çeşitli illerde. davet ederim ilgileniyorsan.
-
Mersin'de gösterim olursa katılabilirim.
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------
Mersin'de gösterim olursa katılabilirim.
-----------------------------inşallah. iller henüz belli değil. belli olunca buradan sizlere de davet göndereyim.
-
allah rahmet eylesın ulkedekı en duzgun adamlardan bırısıydı suikaste kurban gitti
-
askeriyenin helikopterdeki aletleri onceden gelip caldigi kesinlesti
insallah her sey gun yuzuine cikicak
-
Hazırladın Dökümanı Bitti Zaman Upload Edersen İncelemek İsterim .
-
NighT_JudGe bunu yazdı:
-----------------------------burada sunabileceğim bir çalışma değil. bir gösteri, döküman değil .
-
fth-b bunu yazdı:
-----------------------------NighT_JudGe bunu yazdı:
-----------------------------burada sunabileceğim bir çalışma değil. bir gösteri, döküman değil .
-----------------------------yanlış ifade ettim pardon
sen bunu sunum olarak hazırlayıp yayınlayacaksın ya onu video felan çekilirse upload edermisin demek istedim :)