folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Muhtar Ve İmam PKK"Ya Yardımdan Tutuklandı

Muhtar Ve İmam PKK"Ya Yardımdan Tutuklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Hakkari Valiliğinden alınan bilgiye göre, 29 Mayıs 2007 tarihinde Çukurca ilçesinde er Servet Aktaş'ın uzaktan kumandalı mayının patlaması sonucu şehit olması üzerine güvenlik güçleri operasyon başlattı.

Operasyon kapsamında örgüte yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan ve aralarında 1 köy muhtarı ile 1 köy imamının bulunduğu 10 kişinin Jandarma Komutanlığında ifadeleri alındı. İfadeler doğrultusunda, bu kişilerin 3 mayıs 2007'de Piyade Onbaşı Sedat Karaçor'un şehit edilmesi ve Piyade Uzman Çavuş Cavit Karakaya'nın yaralanması olayına da karıştıkları tespit edildi. Gözaltına alınan kişilerin yer göstermesi sonucu bölgede iki yerde daha tuzaklanmış basma düzenekli patlayıcı maddenin bulunarak imha edildiği bildirildi.

''Terör örgütüne üye olmak, yardım ve yataklık, patlayıcı madde düzeneği hazırlamak ve mayınlama suretiyle güvenlik güçlerini şehit etmek'' suçlarından mahkemeye çıkarılan 10 kişinin tutuklandığı bildirildi.

AA

ben şırnaktayken pkk ya yardım eden  birini çok izledi tsk görevlileri ama adam şeytan biliniyodu yaptıklarıda kanıt yoktu şimdi ne oldu bilmem işte böyle şerefsizlerin yüzünden biz daha çok şehit veririz bunları tek tek sorgulaman sallandıracaksınki dagdaki itler dımsızlak ortada kalsın gebersin açlıktan

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    türkiyede şerefsizmi arıyorsun arkadaşm çok war :( vatana millete yardım ediyormuş süsüyle en büyük ihaneti yapıorlar böyleleri
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

Gözümün icine baka baka dolasiyorlar abi iste:( vatandas diye üstüne üstlük devletin adami olunca artik. böyle serefsiz evlatlarindan potansiyel terörist cok var. hemde her yerde.. cogu ile ayni seyleri yiyip iciyoruz. farkinda degiliz demiyorum bal gibide farkındayiz. sabir tasiyor tasti bile.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    KoparsınLar KafaLarını Ve KurtuLsunLar!

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

İmam bunu yapıyosa cemaat ne yapsın...

Bu adamlar öyle puştmuşki,gündüz kahvede oturduğun sana iyi davranan insan, gece karşına pkk militanı olarak çıkıyomuş..Fizikçi anlatmıştı...

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------

İmam bunu yapıyosa cemaat ne yapsın...

Bu adamlar öyle puştmuşki,gündüz kahvede oturduğun sana iyi davranan insan, gece karşına pkk militanı olarak çıkıyomuş..Fizikçi anlatmıştı...

-----------------------------
                    fizikçin az bile anlatmış bende ne hikayeler var ama atmasyon degil gerçek ve şaşırtıcı ben şırnakta bi kürt köyünde 15 gün kaldım ama 15 günde neler gördüm

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    milleti asmaya kalksan dar ağacı yetmez yada ip dayanmazdı herhal S: bu ülkeyi bi gün elbet ayağı kaldıracaz o zman görüecem bu şerefsizleri

Living Death
Toplam Hit: 923 Toplam Mesaj: 7