folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Muhteşem Yüzyıl | Tüm Bölümler | Dvbrip | FS | Tek Link | Sürekli Güncel..

Muhteşem Yüzyıl | Tüm Bölümler | Dvbrip | FS | Tek Link | Sürekli Güncel..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

divxm%20dizi%20film%20resimleri,%20dizi%20film%20afisleri,%20caps,%20screens,%20cover

Yılın en iddialı yapımlarından biri olan ve Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatının anlatıldığı 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi için geri sayım başladı. Kısa bir süre sonra SHOW TV'de yayınlanmaya başlayacak dizide Kanuni Sultan Süleyman karakterini canlandıracak olan Halit Ergenç kamera karşısına geçti.

Yapımcılığını TİMS Productions'ın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay'ın yazdığı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan'ın yaptığı dizi, 1500'lü yıllarda Kanuni Sultan Süleyman'ın tahta çıkmasıyla başlayıp Hürrem'le tanışmasının ardından 'Muhteşem Süleyman' ismini kazanma sürecini anlatıyor.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Okan yalabık dışında hepsi tırt. Okan güzel oyunculuk sergiliyor. Senaryo falan onlara bir şey demiyorum

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

dizi oldukça güzel iyi paylaşım son bölümde iyiydi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

halit ergenc nerde yanlışlık yapıyo anlamıyorum. bence iyi oynuyo ama herkes yerden yere vuruyo adamı :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

6. bölümü ekledim

//edit: adanada oldugumdan bu aralar biraz gec ekleme yapiyorum /:

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 1184 Toplam Mesaj: 6