Multimetre Kullananlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar evde ufak tefek hobiler için havya almak için konu açmıştım.Şimdi yine ufak tefek ölçümler için telefon anakartına bilgisayar parçalarında ölçüm için kullanacağım bir multimetre arıyorum.

Dealextreme'ye baktım

http://www.dx.com/c/electrical-tools-499/measurement-analysis-426/multimeters-428?sort=popularity&sortType=desc

Şöyle kontrol edebilirsiniz.

Bildiğiniz üzre analoglar dijitallere göre biraz daha sağlıklı ölçüm yapıyor.Dedemden kalan 87 model japon malı bir multimetre var üzerinde pillere kadar orijinal Sony'nin eski pillerinden.Hala sapasağlam.

Ancak şimdi yeni bir cihaz almak istiyorum çok uçuk kaçık olmamasıyla.

limit 40 45 tl.

Teşekkürler.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Dx multimetre konusunda çok pahalı git bir elektronikçi esnaftan kendin elinle al.

Al kargo dahil..

http://www.n11.com/tt-technic-vc830l-dijital-multimetre-ucretsiz-kargo-P31911391

DrKill tarafından 04/Ara/14 20:02 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Labda var bir tane gayet stabil. Turuncu bir kasası var. Arkadaş 50liraya almıştı. Yarın unutmazsam modeline bakarım.

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi git bi elektronikçiye 20-30tl ye al standart bir multimetre uğraşma. O sağlıklı ölçüm olayı senin farkedebileceğin birşey olmuyor. Daha doğrusu senin kullanacağın durumlarda 20tl lik bir aletin hassaslığı ile 100tl lik bir aletin hassaslığı okunan değerde bir değişiklik yaratmaz.

Ben 5 senedir her türlü elektrik ve elektronik ile ilgili işlerimi uni 1. sınıfta aldığım my64 standart multimetre ile görüyorum.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

http://www.banggood.com/Wholesale-BEST-DT9205M-LCD-AC-DC-Volt-AMP-OHM-Electrical-Digital-Multimeter-p-41033.html

Bu nasıldır ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

fluke bak

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

fluke bak

Fiyatlar 300 e gordum yanlis miyim ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Merhabalar evde ufak tefek hobiler için havya almak için konu açmıştım.Şimdi yine ufak tefek ölçümler için telefon anakartına bilgisayar parçalarında ölçüm için kullanacağım bir multimetre arıyorum.

Dealextreme'ye baktım

http://www.dx.com/c/electrical-tools-499/measurement-analysis-426/multimeters-428?sort=popularity&sortType=desc

Şöyle kontrol edebilirsiniz.

Bildiğiniz üzre analoglar dijitallere göre biraz daha sağlıklı ölçüm yapıyor.Dedemden kalan 87 model japon malı bir multimetre var üzerinde pillere kadar orijinal Sony'nin eski pillerinden.Hala sapasağlam.

Ancak şimdi yeni bir cihaz almak istiyorum çok uçuk kaçık olmamasıyla.

limit 40 45 tl.

Teşekkürler.

bu işte usta fluke kullanıcam diyorsan al fluke baslangıc fiyatları 190-200 bende var bi tane canavar :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

ben analog önermiyorum amatör olarak yapacağın için dijital al direnç ölçümleri falan daha kolay dijitalde.Paraya kıy al fluke ömür boyu kullan :D

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Dx multimetre konusunda çok pahalı git bir elektronikçi esnaftan kendin elinle al.

Al kargo dahil..

http://www.n11.com/tt-technic-vc830l-dijital-multimetre-ucretsiz-kargo-P31911391

30 lira diyor. doğru ölçermi bu.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 914 Toplam Mesaj: 10