Multirow Bookmarks Chrome Eklentisi?
-
Sırf şu multirow bookmarks eklentisi için chrome geçemiyorum. Soktuğumun olayını chrome için yapabileceğim birşeyler yokmu arkadaşlar?
İngilizce kaynaklar dahil bu olayı chrome entegre edecek hiçbirşey bulamadım.
Birebir şu resimdeki gibi chrome da istediğim kadar siteyi listeyebileceğim bir eklenti?
Ha gerçekten bu işlevi chrome üzerinden gerçekleştiremiyorsak, sokayım chrome o zaman, forever firefox demeye devam edeceğim.

-
multirow bende bulamadım chrome'da..
ama şöyle kullanıyorum chromu da.. klasör yaptım hepsine ayrı

-
bookmark kullanmak çok iyi bi alışkanlık yaw.
üşengeçlikten bi türlü alışamadım. kendimi siktiğim zamanlar oluyo bişe ararken.
-

hocam yer iminin adını silersen sadece simge olarak görünür bu şekildede bi 50 60 tane sığıyo hem daha şık duruyo.
-
hydr bunu yazdı

hocam yer iminin adını silersen sadece simge olarak görünür bu şekildede bi 50 60 tane sığıyo hem daha şık duruyo.
evet bende böyle kullanıyorum eklentiye gerek tınne
-
GoldenBoy bunu yazdıhydr bunu yazdı

evet bende böyle kullanıyorum eklentiye gerek tınne
Sizler 1280x720 çözünürlük kullanıyorsunuz herhalde? Hayır ben hala 1024 takılıyorumda :) o yüzden sizin işlev bu çözünürlükte yemiyor arkadaşlar.
Ek olarak ben zaten simge olarak kullanıyorum. İsimsiz yani benimde :/
coLin tarafından 10/Eki/12 10:43 tarihinde düzenlenmiştir -
-
chorome da speed dial 2 kullanabilirsin.
-
fast dial'de 66 tane site ayriyeten kategori halinde düzenlediğim yer imlerinde
300 civarında site var eklentiye gerek olmadan istenirse bookmark düzenleme ilede iş halledilir
ekran görüntüsü
-
Sağolun beyler, hiçbiri istediğimi karşılamıyor. Firefox`a devam...
coLin tarafından 10/Eki/12 19:14 tarihinde düzenlenmiştir