Mümtazer Türköne - Siyaset
-
Merhaba arkadaşlar.. Elinde Mümtazer Türköne - Siyaset kitabi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
-
arkadaşlar arşivlerinizi bir daha konrol ederseniz :) :D
-
Hocam velev ki bulundu,e-kitap olarak nasıl okuyacaksın ayıptır sorması :| Up ayrıca :)
-
Konuya mesaj yazıp da seni umutlandırmak istemezdim. Kusura bakma. Çok kalın bir kitap. Yani onu ebook yapmaya üşenirler. Benim arkadaşta vardı. Okula öyle götürüp getirirdi. Yakın tarihimizdeki siyasetle ilgili felan içinde bilgiler de olması lazım. Ben karıştırmıştım biraz. İyiki hatırlattın. Olgunlar'da korsanını bulabilirsem alayım. Kusura bakma Mümtazer :(
-
İnternette bulamazsan kütüphaleneri araştırabilirsin, hiç olmadı en ucuz kitapyurdu.com'da 27,30 tl
-
"Kurt sorununu cozmek icin apo(denilen oruspu cocugunu) general yapmamiz gerekir" diye beyanat veren bir vatan hainin kitabini degil almaya hatta okumaya bile degmez.
Tabii bu benim kendi gorusum. Ama illaki okuyacagim diyorsan belki birleri e-kitap seklinde upload eder.
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
"Kurt sorununu cozmek icin apo(denilen oruspu cocugunu) general yapmamiz gerekir" diye beyanat veren bir vatan hainin kitabini degil almaya hatta okumaya bile degmez.
Tabii bu benim kendi gorusum. Ama illaki okuyacagim diyorsan belki birleri e-kitap seklinde upload eder.
-----------------------------Görüşünde yalnız değilsin. Aynı hain TSK nın lağvedilmesi gerektiğini de savunmuştu.
-
bu adam fetoşun kanalının baş aktörü apo paşa olsun maaş bağlansın gibi saçma sapan tahrik edivi söylemleri vardır.sürekliği göründüğü kanaldan belli zati