folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Mümtazer Türköne - Siyaset

Mümtazer Türköne - Siyaset

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.. Elinde Mümtazer Türköne - Siyaset kitabi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

şimdiden teşekkürler.

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

arkadaşlar arşivlerinizi bir daha konrol ederseniz :) :D

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Hocam velev ki bulundu,e-kitap olarak nasıl okuyacaksın ayıptır sorması :| Up ayrıca :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konuya mesaj yazıp da seni umutlandırmak istemezdim. Kusura bakma. Çok kalın bir kitap. Yani onu ebook yapmaya üşenirler. Benim arkadaşta vardı. Okula öyle götürüp getirirdi. Yakın tarihimizdeki siyasetle ilgili felan içinde bilgiler de olması lazım. Ben karıştırmıştım biraz. İyiki hatırlattın. Olgunlar'da korsanını bulabilirsem alayım. Kusura bakma Mümtazer :(

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

İnternette bulamazsan kütüphaleneri araştırabilirsin, hiç olmadı en ucuz kitapyurdu.com'da 27,30 tl

!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

"Kurt sorununu cozmek icin apo(denilen oruspu cocugunu) general yapmamiz gerekir" diye beyanat veren bir vatan hainin kitabini degil almaya hatta okumaya bile degmez.

Tabii bu benim kendi gorusum. Ama illaki okuyacagim diyorsan belki birleri e-kitap seklinde upload eder.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:
    -----------------------------

"Kurt sorununu cozmek icin apo(denilen oruspu cocugunu) general yapmamiz gerekir" diye beyanat veren bir vatan hainin kitabini degil almaya hatta okumaya bile degmez.

Tabii bu benim kendi gorusum. Ama illaki okuyacagim diyorsan belki birleri e-kitap seklinde upload eder.

-----------------------------

Görüşünde yalnız değilsin. Aynı hain TSK nın lağvedilmesi gerektiğini de savunmuştu. 

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

bu adam fetoşun kanalının baş aktörü apo paşa olsun maaş bağlansın gibi saçma sapan tahrik edivi söylemleri vardır.sürekliği göründüğü kanaldan belli zati

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 2273 Toplam Mesaj: 8