Mürid Müridin Kızına Yan Gözle Bakarsa!
-

:D arkadaşı daha fazla rezil etmek istemedim baska konusmalarda vardı..yeter heralde sanırım..sen beni ekleme sonra git benim kız arkımı ekle...nese akşam akşam güldürdü:D -
hangi mustafa la bu :W
-
başlık fail :D mürid müridin kızına diyince noluyoor dedim bian :F
-
Yazismalarda hatun erkek gibi cevap vermis. :)
-
komple edit :D:D
-
abi benmi yanlış okudum yazılanlarmı türkçe değil yoksa benmi sadece bu sitede yabancı dil bilmiyorum biri tercüme etse
baya soru oldu soru içinde soru
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------abi benmi yanlış okudum yazılanlarmı türkçe değil yoksa benmi sadece bu sitede yabancı dil bilmiyorum biri tercüme etse
-----------------------------kısaca: işte benim için öldürme timleri yetiştirmiş.benimkide sormus nie die.bende mustafaya ait olan bişi var fln yapmıs.sonra benim kız azının payını vermiş :D
demiş ki: bak senin ne sikim oldugunu bilmiorum.ama sen cok büyük bir eziksin, ezik ve çirkin.ama sen beni asla elde edemezsin mustafa olmasa bile.yatagıne git ve yat uyu -
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------x-files bunu yazdı:
-----------------------------abi benmi yanlış okudum yazılanlarmı türkçe değil yoksa benmi sadece bu sitede yabancı dil bilmiyorum biri tercüme etse
-----------------------------kısaca: işte benim için öldürme timleri yetiştirmiş.benimkide sormus nie die.bende mustafaya ait olan bişi var fln yapmıs.sonra benim kız azının payını vermiş :D
demiş ki: bak senin ne sikim oldugunu bilmiorum.ama sen cok büyük bir eziksin, ezik ve çirkin.ama sen beni asla elde edemezsin mustafa olmasa bile.yatagıne git ve yat uyu
-----------------------------o zaman desene kızın ataşı var
-
kim la bu bebe?