Müridler Toprak Barajlar Hakkında Bilgi Lütfen Ödev
-
müridler toprak barajlar hakkında konu anlatım , soru cevap , vb beyler yardimci olurmusunuz lütfen üniversitede hoca buna bagli gecmen dedi cok önemli benim icin yardim lütfen tesekkürler simdiden
-
Borçka barajını araştır hocam.
-
matr0x bunu yazdı
Borçka barajını araştır hocam.
hocam baktim artvin de bir baraj ama bunu sadece örnek olarak sunabilirim tesekkürler yardimin icin
-
sen neyini arıyorsun barajların tarihini mi yapılışını mı yararı zararımı? kullanım türü mü ?
-
konu sanki yanlış yere mi ? açılmış yoksa benim kafam mı güzel
-
coyotosays bunu yazdı
konu sanki yanlış yere mi ? açılmış yoksa benim kafam mı güzel
konuyu rastgele actim aynen yanlis yere acildi
-
blackmir bunu yazdı
sen neyini arıyorsun barajların tarihini mi yapılışını mı yararı zararımı? kullanım türü mü ?
hocam ben toprak barajları (dolgu barajları) hakkında bilgi olur soru cevap olur ne bulursan ben biraz buldum ama 10 sayfalik bir sey istio hoca yani bir kitaptan da bilgi olabilir bu tür bir sey istiorum
-
logas bunu yazdıblackmir bunu yazdı
hocam ben toprak barajları (dolgu barajları) hakkında bilgi olur soru cevap olur ne bulursan ben biraz buldum ama 10 sayfalik bir sey istio hoca yani bir kitaptan da bilgi olabilir bu tür bir sey istiorum
Toprak dolgusu olmayan baraj da mi varmis??? Ama direk ayni sekilde toprak dolgu baraj diye de bir terim yok.
Bu arada senin iicn gecme/kalma durumuyla, ourup kasacan k*cini biraz:)
-
gkhn759 bunu yazdılogas bunu yazdıblackmir bunu yazdı
Toprak dolgusu olmayan baraj da mi varmis??? Ama direk ayni sekilde toprak dolgu baraj diye de bir terim yok.
Bu arada senin iicn gecme/kalma durumuyla, ourup kasacan k*cini biraz:)
oturup kasacan kicini demissin kasmasam hem bir yandan arastirip hemde buraya yazip yardim istemezdim bilmem anlatabildimmi
-
KILICH tarafından 05/Ara/12 13:25 tarihinde düzenlenmiştir
-
eyw hocam bunu bende buldum ama bi hocaya sorim oluyormu cok saol yardimin icin