Muridler Twillo Yu Duydunuz Mu? Bedava Call Center?
-
muridler twillo.com diye br site gördüm rastlantı eseri bugün, belki de ben bulmakta geç kalmışımdır bilmiyorum : ) neyse türkçe olarak arattım googlede hakkında pek bişey yok.. detayları hakkında uludap sözlükten direkt cp yapayım
web üzerinden sms alma, gönderme; çağrı alma hizmeti veren oldukça gelişmiş bir sms ve ivr site. size bir telefon numarası tahsis ediyor. alınan çağrıları anında metne çeviril xml olarak siteye iletiyor, siteden gelen xml metnini sese çevirerek telefondaki kişiye iletiyor. yani site ile telefondaki kişinin iletişimini sağlıyan çok başarılı bir site. ancak size verdiği telefon numarası abd numarası olduğu için türkiye'den pek faydalı olarak kullanılmayabilir. kenarda dursun lazım olabilir. http://www.twilio.com
kendi içerisinde twilio ile yapılmış bi sürü uygulama var. mesela bunlardan bitanesi tweettocall twitter'daki tweet'leri telefonla arkadaşlara iletiyor. ilginç ve çok yararlı.-----------
Ben bi siteme sms ile tek kullanımlık şifre göndermeme yarayacak beleş bişeyler ararken denk geldim. hatta şurada;
http://codecanyon.net/item/group-sms-voice-application-twilio/4075582?sso?WT.ac=search_item&WT.seg_1=search_item&WT.z_author=rensco bu twillo üzerne yazılmış bi uygulama var harika birşey..
------
özetle;
1. sizce nasıl bi şey ?
2. ben bu tek kullanımlık sms ile login işini naasıl yapacam? : ) (twillo ile baglantısız - ya da baglantıılı)
-
hocam bunu bunu yeni gördüm bende uğraşmıştım bu sistem ile ancak şimdi üye olan kişilerin telefonlarını regleyip sonra reklam mesajı atarsa sıkıntılı kullanılmaz bilmiyorum twilio yu şimdi günahını almıyım birde mesaj gönderim sınırı varmı yokmu bir incelemek gerek Türkiye'ye mesaj gönderiliyormu vs..
ben önceden kendi sms centerımı yapmıştım nasıl yaptığımı anlatıyım sana biraz şimdiki anlatıcaklarım biraz elektroniğe girebilir :D
bi tane stm32f4 geliştirme kartı aldım, enc28j60 ethernet modülü, telit gl865 gsm/gprs modülü. gsm modülüne sim kart takıyorsun sonra sms paketi yapıyorsun. mikroc ile program yazıyordum stm32ye kartı internete bağlayınca benim site ile kart haberleşiyor misal üye olanlara kod gönderebilirsin çok değişik şeylerde yapabilirsin ilgilenmek istersen teknik bilgide verebilirimtabi bu site sağlam çalışıyor ise bunlara gerek yok :D
detCode tarafından 25/May/13 00:05 tarihinde düzenlenmiştir
birde twilio ücretliymiş 1.2¢ USD per message demiş -
detCode bunu yazdı
hocam bunu bunu yeni gördüm bende uğraşmıştım bu sistem ile ancak şimdi üye olan kişilerin telefonlarını regleyip sonra reklam mesajı atarsa sıkıntılı kullanılmaz bilmiyorum twilio yu şimdi günahını almıyım birde mesaj gönderim sınırı varmı yokmu bir incelemek gerek Türkiye'ye mesaj gönderiliyormu vs..
ben önceden kendi sms centerımı yapmıştım nasıl yaptığımı anlatıyım sana biraz şimdiki anlatıcaklarım biraz elektroniğe girebilir :D
bi tane stm32f4 geliştirme kartı aldım, enc28j60 ethernet modülü, telit gl865 gsm/gprs modülü. gsm modülüne sim kart takıyorsun sonra sms paketi yapıyorsun. mikroc ile program yazıyordum stm32ye kartı internete bağlayınca benim site ile kart haberleşiyor misal üye olanlara kod gönderebilirsin çok değişik şeylerde yapabilirsin ilgilenmek istersen teknik bilgide verebilirimtabi bu site sağlam çalışıyor ise bunlara gerek yok :D
birde twilio ücretliymiş 1.2¢ USD per message demişeywallah hocam bi ara seni rahatsız edeyim : )
-
birden cok hesabi tek numara ile aktif edebiliyon.
eposta adreslerini adres+1@mail.com diye kabul ediyor.
peki beles 1000 sms ve 1000 dakkali hesap almak ister misiniz?
buyrun
http://www.twilio.com/azure