Müridlerden Bir Ricam Var..
-
Merhaba arkadaşlar konu başlığına ne yazacağımı bulamadım. Ayrıca TBT ye böyle bir konu açacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Ama tipik mürid davranışı olarak baş sıkışınca TBT ye koşuyoruz:)
Özetle 1 ay içinde ev değiştirmem gerekiyor ve eşyaları taşımak için bir araca ihtiyacım var. Çok büyük olmasına gerek yok mesafede oldukça kısa.
Eşyalar;
- Baza ve yatağı,
- Gardrop
- ütü masası gibi bir kaç eşya
- gerisi kıyafet ve ıvır zıvır eşya.
Dediğim gibi çok büyük bir araca ihtiyacım yok fakat bazanın sığacağı bir şey olmalı. İstanbul içinde oldukça kısa bir mesafe gideceğim. Bu işi yapan veya tanıdığı olan mürdiler ilgilenirseniz sevinirim.
-
hatayda olsaydın elemanlarla gelirdik ama istanbul çok uzak hoca be...
-
hoca istanbul buyuk şehir yardım eden olmaz ben hataylı bir arkadaşla tanışmıştım mersine taşındı tarsusta kamyona atladık mersine gittik evi indirdik sonra gece orda kaldık sabah gezdik dağıldık buralarda olsan yardımcı olurduk bea hoca
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
hoca istanbul buyuk şehir yardım eden olmaz ben hataylı bir arkadaşla tanışmıştım mersine taşındı tarsusta kamyona atladık mersine gittik evi indirdik sonra gece orda kaldık sabah gezdik dağıldık buralarda olsan yardımcı olurduk bea hoca
-----------------------------Genelinde haklısın ama arada bir çıkıyor umudunu yitirmemek lazım:)
Dediğin gibi anadoluda bu tarz yaklaşımlar gerçekten doğal ve içten gelerek yapılır fakat burada insanlar bir koşuşturmanın içinde kaybolmuş gitmişler maalesef..
Bakalım ben beklemedeyim hala..
-
rappermcs bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
-----------------------------Genelinde haklısın ama arada bir çıkıyor umudunu yitirmemek lazım:)
Dediğin gibi anadoluda bu tarz yaklaşımlar gerçekten doğal ve içten gelerek yapılır fakat burada insanlar bir koşuşturmanın içinde kaybolmuş gitmişler maalesef..
-----------------------------Civic'e sığmaz dimi hocam :/
-
Mylitta bunu yazdı:
rappermcs bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
-----------------------------Civic'e sığmaz dimi hocam :/
-----------------------------:) saolsın mylitta sığmaz hajım. İşte baza olmasa sorun yok sığar ama baza ve yatak işte baş belası..
İlgine teşekkür ederim..