folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Muridlere Bedava Konuşma Dakikaları

Muridlere Bedava Konuşma Dakikaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mzkmzk
    mzkmzk's avatar
    Erkek

Arkadaşlar www.sahinlekazan.com'a herhangibi bir şahin ürün görseli gönderirseniz haftalık 125 dk veriyorlar, tüm operatörler var. her hafta da katılınabiliniyor. Ben denedim ertesi gün geldi. Güle güle kullanın....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Güzelmiş.Gidin markette et reyonunda telefonla çekin fotoğrafı sonra ürünü almayın adamlara girsin. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Markete girip çekip yollasak oluyo mu acaba? Hani ekmek arası yapıp da mı çekmek lazım? Var mı böyle abuk sabuk şartları? Gerçi ben kendi 500 dk ımı bitiremiyorum benim neyime 125 dakika da, ihtiyacı olanlar için bilgi alma sorusu gibi olsun.

Ekleme: 25.01.2014 tarihi itibariyle başlayıp 31.03.2014 tarihine kadar devam etmektedir diyor. 1000 kişiyle sınırlıymış zaten. Konuyu gizle de hocam çok yayılmasın zaten fazla bişey kalmamıştır. Müritler faydalansın bari.

Ekleme 2: Hergün ilk 1000 kişi diyor başka sayfada da. Bu neyin kafası?

1049 tarafından 20/Şub/14 01:16 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Katılımcıların kampanya kapsamında verecekleri bilgiler, kampanya ile sınırlı kalmak üzere arayüz dahil ilgili teknik destek ve diğer hizmetleri sağlayan üçüncü kişi/kişilerle paylaşılacaktır. Katılımcılar bu bilgi paylaşımını şimdiden kabul etmiş sayılır.

Bu ne diyo la?

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mzkmzk
    mzkmzk's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Güzelmiş.Gidin markette et reyonunda telefonla çekin fotoğrafı sonra ürünü almayın adamlara girsin. 

herkes bundan yararlanmalı arkadaşlar, ürün olsuun yeter gönderiyorlar :) giren girsin:)

mzkmzk tarafından 20/Şub/14 01:16 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mzkmzk
    mzkmzk's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Markete girip çekip yollasak oluyo mu acaba? Hani ekmek arası yapıp da mı çekmek lazım? Var mı böyle abuk sabuk şartları? Gerçi ben kendi 500 dk ımı bitiremiyorum benim neyime 125 dakika da, ihtiyacı olanlar için bilgi alma sorusu gibi olsun.

Ekleme: 25.01.2014 tarihi itibariyle başlayıp 31.03.2014 tarihine kadar devam etmektedir diyor. 1000 kişiyle sınırlıymış zaten. Konuyu gizle de hocam çok yayılmasın zaten fazla bişey kalmamıştır. Müritler faydalansın bari.

Başka forumlarda da gördüm de herifler tüm tanıdıklara attık diyorlar, ama gitmiş hepsine sanırım şu an herkese gönderiyorlar ama yine de gizlesek mi ne :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Aytekinet bunu yazdı

Katılımcıların kampanya kapsamında verecekleri bilgiler, kampanya ile sınırlı kalmak üzere arayüz dahil ilgili teknik destek ve diğer hizmetleri sağlayan üçüncü kişi/kişilerle paylaşılacaktır. Katılımcılar bu bilgi paylaşımını şimdiden kabul etmiş sayılır.

Bu ne diyo la?

Sucuğun fotoğrafıyla senin telefon numaranı arşiv yapıyoruz demek istiyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ya hocam bizi uğraştırmayın çekilmiş bir fotoğraf varsa onu koyun da herkes onu yollasın. İşin yoksa markete git foto çek ohho bir sürü şey.

Einstein was here

1049 tarafından 20/Şub/14 01:22 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mzkmzk
    mzkmzk's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Ya hocam bizi uğraştırmayın çekilmiş bir fotoğraf varsa onu koyun da herkes onu yollasın. İşin yoksa markete git foto çek ohho bir sürü şey.

Einstein was here

https://www.google.com.tr/search?q=sahin+sucuklar%C4%B1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=EqUFU9TJM8eW0QXMtYCwDw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1920&bih=985 koyalım gitsin, gönderenler gelince yazarsa iyi olur, herkez faydalansın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mzkmzk
    mzkmzk's avatar
    Erkek

Dakka gelen oldumu hiç?

Toplam Hit: 1179 Toplam Mesaj: 10