Müshil Nasıl Temin Edilir?
-
Müridler bana müshil lazım ama internette okuduğum kadarıyla reçetesiz verilmiyo sanırım. Bunu el altından nasıl alabilirim? Bildiğiniz ticari bi ismi var mı? Etken maddesi sodyum sülfat. Lab. malzemeleri satan yerden alsam aynı işi görür mü?
-
Ben akrabanın çalıştııı eczneden 1 milyona alıyodum:D Çok pis sarıyo kuzen manitasıyla bulluşcakkken atmıştım tuvaletten çıkamamıştı.Ynlz çbk erimiyo hoca.
-
hiç eczacı tanıdığın veya eczacı kalfası yok mu onlardan istesene
-
diener bunu yazdı:
-----------------------------
hiç eczacı tanıdığın veya eczacı kalfası yok mu onlardan istesene
-----------------------------Sorun orda işte olsa bi tanıdık ortalığı duman edecem :D
-
git eczanenin birine bana mushil lazım de verirler
-
Oyle receteyle satılıo falan ayak, git eczaneye zor durumdayım de-parayı goster alırsın:D
-
seyyar satıcılar bile satıyo 1 ytlye...var heryerde.sanki uyuşturucu alcaksınız aq
-
en etkilisi hint yağıdır. eczacıda varsa verir. ucuzdur aynı zamanda. garantili müshildir. en fazla 15 dk da adamı koşturur:D
-
bagırsak antiseptigi diye istersen mushil verirler.basarılar :D
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------
en etkilisi hint yağıdır. eczacıda varsa verir. ucuzdur aynı zamanda. garantili müshildir. en fazla 15 dk da adamı koşturur:D
-----------------------------Hocam etkili olması güzel bişi ama mümkün mertebede toz haline olması lazım. Kurbanın içeceğine karıştırmayı düşünüyoz. Yağ olursa çakabilir olayı :D Zannedersem diğerleri de o kadar pahalı değil 3-5 ytl civarı...
Toplam Hit: 2277 Toplam Mesaj: 10