Mustafa Kemal Atatürk Hakkında Ortaya Atılan Asılsız İddialar !
-
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında bugüne kadar birçok iddia ortaya atılmıştır.Aslında iddia demek yanlış olur düşüncesiyle iftira demek biraz daha uygun düşüyor dilime.
Bir takım müslüman(!) geçinen çevrelerin küfre varan hakaretlerine maruz kalan ülkemizin kurucusu Atatürk, acaba birileri tarafından yeni nesile yanlış mı anlatılıyor? -nutukta geçen- Bayburt şehrinde Nakşibendi şeyhinin; “Allah bana, buyruğumu kullarıma duyurmakla görevlisin dedi.” diyerek kendisini peygamber ilan etmesi, sahte peygamberin müridleriyle birlikte askeri birliğe saldırması, bazı askerleri şehit bazılarını da esir alması ve akabinde bunu öğrenen Mustafa Kemal’in derhal ikna çabalarına başlaması, ikna için şeyhin yanına subaylar ve din görevlilerinden oluşan bir heyet göndermesi bunun sonucunda da ikna olmayan sahte peygamberin ve ona inananların öldürülmesiyle sonuçlanan olayı da çocuklarına anlatsınlar.İslam’ın en akılcı ve mantıklı din olduğunu, bu yüzden islamın son din olarak Allah tarafından gönderildiğini söylediğini de çocuklarına anlatsınlar.Türkiye Büyük Millet Meclisini dualar eşliğinde açılırken çekilen Atatürk fotografından korkmasınlar onuda assınlar evlerinin bir köşesine.Asmıyolarsa bari susup saygı göstersinler.Bu zamana kadar ne kadar müslüman geçinen sofu gördüysem, gördüklerimin hepsinde bir Atatürk düşmanlığı var.Nedir bu alıp veremediğiniz Atatürk ile? Sanki kurtuluş savaşında italyanlara, ingilizlere yardım etmişte ezan sesini susturmuş, camilerde namaz kılanları kurşuna dizdirmiş. Şimdi biz napıyoruz biR zaman yedi düvele karşı verdiğimiz savaşta yedi düvelin içinde bulunan ülkelere yalakalık olsun diye neyimiz var neyimiz yoksa hepsini veriyoruz,satıyoruz.. Sonra da Elhamdülillah Müslümanız deyip yan gelip yatıyoruz bu mudur müslümanlık? Yahudiside alıyor hristiyanıda. Bir zamanlar kanımızla aldıklarımızı şimdi parayla satıyoruz.Bu kadar adi bir ülke konumuna getirdiler bizi!
Atatürk neyi satmış, neyi peşkeş çekmiş elin gavurlarına efendiler!
Karşısında olsa adını bile söyleyemeyecek kadar karaktersiz kişiler (bırakın ülkemizin kurucusu olmasını) ölmüş adamın arkasından çokta güzel küfredip göbeğine kadar uzanmış sakalını sıvazlaya sıvazlaya camiye gidipAllah büyüktür deyip yatıp kalkıyorlar, yatıp kalkıyorlar diyorum bu namaza saygısızlık anlamında değil öyle bir insanın kıldığı namaz ne kadar samimidir bunun seviyesini göstermek için öyle diyorum.
Her müslüman milliyetçi olmalıdır.Kalbi Kabe’de atar ama aşı nerde pişerse orasıdır vatanı ve vatanını korumazsa ne dini kalır ne namusu.
Müslüman insan geçmişini iyi bilip geleceğini planlayabilme kabiliyetine sahip insandır.Müslüman insan bir zamanlar dedesinin omuz omuza savaşta kanlar döktüğü insana, öldükten sonra küfredecek kadar adi ve nankör değildir.Ekteki dosyayı biraz inceleyin ve mantığınıza yatarsa gönderebildiğiniz kadar insana göndermeye çalışın.Yanlışa ortak olmayın ve bilmeden asla konuşmayın.
İndir: ataturkun_ozel_yasami.pps
1- http://www.atam.gov.tr/index.php?Page=Nutuk&IcerikNo=139
Alıntı: http://blog.meczup.net/2008/04/13/mustafa-kemal-ataturk-hakkinda-ortaya-atilan-asilsiz-iddialar/
-
Cahillikten kaynaklanıyor hepsi. Atatürkün kim olduğunu bilmeyen insana herşeyi yaptırırsın din adına...
-
bunu yapan çevreler belli atatürke kurban olsun hepsi.atatürk'ün kurtardığı vatandan memnun olmayan varsa s.tirsin gitsin soyu bozuk itler
-
hocam tebrik ederim gerçekten mükemmel yazmışsın, ya da kim yazdıysa mükemmel yazmış, valla hayran kaldım..
şu anda bu topraklarda ezan okunuyorsa, namaz kılınıyorsa, nüfus cüzdanımızda Dini: "İslam" yazıyorsa, bu yalnızca ve yalnızca Atatürk sayesindedir..
ama bazen diyorum ki kendi kendime, keşke kurtarmasaydı da bu nankörler ingiliz bayrağı altında haç çıkartıyor olsalardı..
en azından müslüman geçinip de müslümanlığın adı kirletmemiş olurlardı..