Mustafa Özarslan [Beyhude Albümü], Umut Altınçağın Yasaklanan Albümü [Umut Yüklü Bahar]
-
Mustafa Özarslan-Beyhude Albümü
Albümdeki Parçalar:
Gel Sevdiğim Gel
Esti Seher Yeli
Bu Sene de Böyle Oldu
Sen Giderken
Bozatlı Hızır
Şu Fani Dünayada
Derdin Yarden midir?
Hazan İle Geçti Şu Benim Ömrüm
Beyhude
Tunceli Turna Semahı
Kırıntı
Odam Dört Köşe
Kışı Bitmez Şu Ömrümün
Ölüm Girdi Araya
Halay Potbori
Bozatlı Hızır(Ekstra)
http://rapidshare.de/files/20072444/MUSTAFA__ZARSLAN_-_Beyhude_Albuemue_2006.rar.html
Rar şifresi:arencan
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Umut Altınçağ-Umut Yüklü Bahar
Albümdeki parçalar:
1 Beyaz Dağ
2 Dört Karanfil'e
3 Fermane Dersim (Dersim Fermanı)
4 Her Haykırış Bir Umuttur
5 Mayıs
6 Munzur İsyanımdır
7 O Bir Partizandı (Orhan'a Ağıt)
8 Partizan Kızı
9 Serva Welat (Vatanım İçin)
10 Umut Yüklü Bahar
11 Veng Dame (Çağırıyoruz)
12 Yürekten Güneşten
http://rapidshare.de/files/20177500/Umut_Alt_ncag_Umut_Yuklu_Bahar_by_Sonsuzbaris.rar.html
Rar Şifresi: sonsuzbaris -
Eyvallah Ertan Hoca güzel albümler ama sende çok iyi biliyosun zamane gençleri bu tür müzik dinlemiyor .Paylaşım için sağol.
-
saol Mustafa Özarslan lanın tüm parçaları güzel :D
-
Sağolasın.
-
umut altincagin bütün albümleri var saniyordum bende..
sagol ertan hojam harikasin valla -
umut altıncagın bu albümünü koyayım dedim foruma..sonra ters tepki alırım diye vazgeçtim..
saol ertan hoja.. -
sen koysaydin hojam niye ters tepki alicanki
dinlemek istemeye zorla mi dinletiyoruz... -
bizim kimseden korkumuz yok... İnsanlar rap,hip-hop,rock v.s. benimle tamamen tezat şeyler yayınlayınca birşey demiyoruz aynı şekilde ben de türkü yayınladığımda kimse birşey diyemez. Türküler bizim geleneklerimizde var.. Benim dedelerim,atalarım rock ile büyümediler.. Diğerlerinki büyümüşse onlarda onu dinlesin.. Özümüzden kopmam, kimsenin koparılmasını da istemem
-
yok onu kastetmedim ben..şimdi bi ahmet kaya mevzusu açıldı mı küfürler polemik falan havada uçuşuyor..Polemik konusu olur dedim ondan yayınlamadım..neyse tekrardan ellerine sağlık..
-
eyvallah...güzel sarkilara benziyo indiriyim ..
Toplam Hit: 1682 Toplam Mesaj: 10