Mustek 1200 Ub Plus

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviOnlineTeaM
    MaviOnlineTeaM's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

driverguide mustekin kendi sitesinde bile bulamadım bana bu scanneri win 2003 standart serverda çalıştırcak bir panel lazım driverini tanıttım bi panel kısmı eksik her neyse bunu nasıl çalıştırırım 2000 gibi çalıştır felam da yaptım yemedi dll leride kopyalaıdm gene olmadı yaardımlarınızı bekliyorum

Saygılar

BEŞİKTAŞ bir gerilla"nın hayata itirazıdır, Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ, Yazarsa DESTAN, Severse DEVRİM olur..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    schumimesut
    schumimesut's avatar
    Erkek

ayni sorun bende de var bende xp te calsıtıramıyorum www.mustek.com.tr den msuteri hizmetleri ile konus bana registry ayarlarında bişey yap dediler yaptım yine olmadi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviOnlineTeaM
    MaviOnlineTeaM's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    evet hallettim :)
    Mustek tarayıcınızı windows 2003 işletim sisteminde kullanmak için;
    Öncelikle yapmanız gereken Windows 2003 Server sisteminizin Register ayarlarını "Microsoft Windows 2003 Server" yerine "Microsoft Windows 2000" olarak değiştirip denemeniz gerekmektedir. Bunun için izlemeniz gereken yol aşağıdaki gibidir.

Başlat / Start -> Çalıştır/ Run -> Regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft ->Windows NT -> Current Version
    Product Name yazan kısmı Microsoft Windows 2003 Server" yerine "Microsoft Windows 2000" olarak değiştirin. Bu şekilde tarayıcınız ile birlikte gelen
    yükleme cd'sini sisteminiz otomatik olarak algılayacaktır.

BEŞİKTAŞ bir gerilla"nın hayata itirazıdır, Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ, Yazarsa DESTAN, Severse DEVRİM olur..
Toplam Hit: 1799 Toplam Mesaj: 3