Müşteri Datası Tutmak İçin Site Önerisi
-
Arkadaşlar merhaba;
Mevcutta kurulu Çağrı Merkezimizin arama yaptığı tüm müşterilerin;
Ad Soyad:
Bilgilerini girebileceğim bir sistem arıyorum. Daha önce www.capsulecrm.com'u kulanıyordum ama o çok daha kapsamlısı şirket bilgileri vesairede istiyor ve ingilizce.
Bu şekilde kullanabileceğim bir site yaad uygulama varmıdır bildiğiniz?
Teşekkürler.
-
Valla bir arkadaşın böyle bir projesi var şu anda kodluyor. Ne zaman biter bilmiyorum.
-
Teşekkürler ama bana biraz acil lazım :(
-
Kendine basit bi script yazdir gmail yada yandisk e kaydet otomatik olarak yada 1 dolara aylik host al direk oraya ekle
-
-
Hocam size müşteri datası lazım mı peki ? :)
İlgileniyorsanız p.m bekliyorum... İyi çalışmalar.
Bu arada, en uygun program, EXCEL'de yapılabilinir. İyi derecede EXCEL bilen biri size dosya içerisinde, ekstra sayfalamalarla bunu yapar. EXCEL forumları var , gerekirse oraya ilan açın. -
Arkadaşlar işler nedeniyle biraz uzak kaldım cevaplarım gecikti kusura bakmayın.
Excelde yapmam mümkün değil çünkü çeşitli kişiler yapacak bunu ve toplu data calınmasına tahammülüm yok.
Dolayısıylada bana ufacık bir yardım lazım PHP bir site olabilir önceden gördüğünüz benzeri bir site vs olabilir?
teşekkürler.
-
yaw hocam bu kadar basit bişey istiyorsan sadece ekle/sil/görüntüle gibi ben yapayım sana bi ufak webcik
-
Aynen öyle abi basit bişey istiyorum tek zorlugu belkide düşüncede zor filtrele olcak yani yaş aralığına göre filtrele yada şehire göre listele gibi.