Müşteri Haklarını Savunan Vakıf Yada Resmi Kuruluş
-
arakadaşlar TTNET olsn diğer alışveriş siteleri olsun uygunsuz içerikleri olsun hakkımızın yendiğni düşündüğümüz ya da illegal oldugunu düşündüğümüz durumlarda şıkayet edebileceğimiz vakıf yada resmi bi kuruluş var mı varsa web adresini verirseniz çok memnun olurum
burayı okuyanların da vereceğiniz web sitesine yada e-mail adresine bir şikayet maili atabilirler mi
ör:
ttnet tüm kullanıcılarını 8 mbit lik tarifeye geçiriyor fakat ttnetin sistemi 8 mbit için yeter lideğil (kabloları.cihazları vs. vb.) ben ve benim gibi müşteriler sanıyorlarki 8 mbit internet kullanıyorum fakat çogu kulanıcının hızı 1 mbit i geçmiyor böle olunca ttnetin müşteriyi aldattığı kanaatine vardım sizinden yardımınıza başvurdum umarım dikkate alırsınız..
böyle bir maili birkaç sikayet sitesine gönderdim sizde gönderirseniz belki birşeyler olabilir
-
8 mbit'e !kadar!
-
Ben Allah'a havale ettim artık.. Ne halleri varsa görsünler. Ama yarın arayıp bi güzel basacam kalayı..
-
TBT olarak organize olup 10.000 kişi protesto edersek orasına bile koruz gibime geliyo
-
dostum bildiğim 10 numara bi site var yüzlerce böyük firmalar üye.oraya anlatıyon derdini onlar firmaya iletiliyo ve çözülüyo.Reklam olmasın die yazmıom
-
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------
dostum bildiğim 10 numara bi site var yüzlerce böyük firmalar üye.oraya anlatıyon derdini onlar firmaya iletiliyo ve çözülüyo.Reklam olmasın die yazmıom
-----------------------------pm atsaydın zaman
-
-
muhammedonur bunu yazdı:
-----------------------------devlete ait bi site var mı?? bunlar özel site sanırım çok var böle siteler..
-
ttnet işini biliyo hacı
adamlar 8mbit 'e kadar 15GB kotalı nete geçenlerin, bi sene boyunca 15 GB 'ı geçseler bile int. hızına dokunmadı bu böylece forumlarda, arkadaş çevresinde yayıldı sizde geçin diye. millet ekran görüntüsü koyuyodu 150 GB indirdim hala 8mbit 'e kadar bağlantım var felan şimdide vurgun yapmaya başladı tbt 'dende çoğu kişiyi 512 Mb nete çekti şu an,,, bildiğin çakallık şahsen
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------muhammedonur bunu yazdı:
-----------------------------devlete ait bi site var mı?? bunlar özel site sanırım çok var böle siteler..
-----------------------------iligli firmanın yetkililerine sesini buradan da duyurabilirsin. yok ben dava açacağım diyorsan mahkemeye git :D