Müşteriyi Bağlayıcı Sözleşme Hazırlama
-
m.kardeşlerim ben damacana su dağıtımı yapmaktayım sizden istediğm yeni bağlamış olduğum müşterime sözleşme yapmak su verdiğim yer bir çocuk yuvası fiyat düşürdük ve 2 su sebili emanet bıraktım sebillerin emanet tutanağı imzalandı yanlız benim isteğim müşteriyi bağlayıcı hale getirmek yoksa piyasada çok çakal var müşteri sözleşmesi yapmak bu konuda yardımınızı istemekteyim.
-
sen ne için sözleşmek istiyorsun; senden başkasından su almayacaklar mı?
su sebillerini belli bir süre sonra sana mı verecekler =?
aylık belli bir ücret karşılığında su ihtiyaclarını mı giderecen? önce şartlarını bi hazırla sonra onu sözleşme başlığı altında yaz. altını müşterek imzalayın.
-
Hocam yaz 8-10 sayfalık bir sözleşme aralarda geçir istediğin şartları zaten kim okur ki 10 sayfa sözleşmeyi :D Geçirirsin kol gibi :F
-
yapmak istediğin sözleşmenin hiç bir anlamı yok hakim karsında hizmeti begenmedim demesi yeterli hı senın çakal dedin kişiye haksız rekabet davası açabilirsin tabi olay gercekten haksızsa yoksa müşteriyle yapacagın sözleşmenin bi baglayıcılığı yok hem böle bi sözleşmeyıde kimse imzalamaz ancak üniv ögrencileri için özel yurtlar filan yapıyor maksat yılın ortasında ev tutup kaçmasın die :) ama boş tabiki bavulunu al çık hiç bişi ya-pa-maz
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------Hocam yaz 8-10 sayfalık bir sözleşme aralarda geçir istediğin şartları zaten kim okur ki 10 sayfa sözleşmeyi :D Geçirirsin kol gibi :F
-----------------------------
geçirene geçirirler unutma bizde yok şükür öğle bişey:d -
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------sen ne için sözleşmek istiyorsun; senden başkasından su almayacaklar mı?
su sebillerini belli bir süre sonra sana mı verecekler =?
aylık belli bir ücret karşılığında su ihtiyaclarını mı giderecen? önce şartlarını bi hazırla sonra onu sözleşme başlığı altında yaz. altını müşterek imzalayın.
bana fiyat kırdırdılar ve sebil aldırdılar yani yatırım yaptım oraya yarın iki gün sonra başkasından alırsa ben boşa malamallık yapmış olurum bunu önlemek için atıyorum 1 yıllık satış sözlşmesi yapmam gerekiyorki ben kara geçeyim -
taekwondo bunu yazdı:
yapmak istediğin sözleşmenin hiç bir anlamı yok hakim karsında hizmeti begenmedim demesi yeterli hı senın çakal dedin kişiye haksız rekabet davası açabilirsin tabi olay gercekten haksızsa yoksa müşteriyle yapacagın sözleşmenin bi baglayıcılığı yok hem böle bi sözleşmeyıde kimse imzalamaz ancak üniv ögrencileri için özel yurtlar filan yapıyor maksat yılın ortasında ev tutup kaçmasın die :) ama boş tabiki bavulunu al çık hiç bişi ya-pa-maz
-----------------------------allah hakimin kapısına çıkarmasın nediyeyim!
-
ttnet i falan örnek alsana 2 yıl geçerli anlaşma yapıyor modem hediye diye bırakırsa 2 yıllık ücreti alıyorlar diye biliyorum..
-
hocam ozaman netten araştır, hizmet sözleşmesi örneği, satış sözleşmesi örneği, vs. örneği bul, araya kendi şartlarını da yazarsın. bu sözleşme ..... / ...... tarihine kadar geçerlidir, işte şartlara uymadığım halde şu kadar tazminatı ödemeyi tahhüt ederim diye yaz. imzalattır her sayfasını. mesela iş sözleşmeleri var netten rahat bulursun. veya kamu ihale kurumundan tip sözleşme diye arat. belki işine yarar. çok önemliyse adamı al notere götür :D orda yapın sözleşmeyi.