Müthiş Çizimler
-
adamın biri avengers karakterlerini çizmiş nasıl neyle yapmış bilmiyorm ama çok hoşuma gitti..

-
gerçekten güzel çizmiş helal olsun. sulu boya gibi duruyor.
-
Bana programla yapılmış gibi geldi. Sanki özel bir efektmiş havası var. :/
-
Niye herşeyde hile hurda arıyosunuz :D bunlar bildiğiniz el çizimi. Keskin ve olabildiğince düz hatlarla ama gayet detaylı ve orantılı çizmiş adam helal olsun :F
Dipnot: Grafik tablet denen birşey var. Açıyorlar boş fotoşop çalışması, çiziyorlar direk dijital ortamda, renklendirip birde birkaç efekt ekledilermi böyle hayran hayran bakıyoruz.
-
Cok guzel olmus . Gecen gun youtubeda samsung galaxy note ile eleman bırseyler cızıyordu onlar geldı aklıma :)
-
El çizimi değil bu.
-

benden de şöyle boyamaya başlamadan önce bir çalışma bakalım sizce nasıl olmuş
bitmemiş halini paylaşamıyorum sergi ve galeri için yaptığım için,
çevirip bakarsanız detayları daha rahat görebilirsiniz ;) -
zone bunu yazdı:
-----------------------------benden de şöyle boyamaya başlamadan önce bir çalışma bakalım sizce nasıl olmuş
çevirip bakarsanız detayları daha rahat görebilirsiniz ;)
-----------------------------mükemmel olmuş kardeşim fatihin istanbula girişi sanırım Ellerine sağlık..
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------zone bunu yazdı:
-----------------------------benden de şöyle boyamaya başlamadan önce bir çalışma bakalım sizce nasıl olmuş
çevirip bakarsanız detayları daha rahat görebilirsiniz ;)
-----------------------------mükemmel olmuş kardeşim fatihin istanbula girişi sanırım Ellerine sağlık..
-----------------------------eyw. hacı uğraşıyoruz işte bişeyler.. aynen öyle yanlarda da hat çalışmaları var işte :)