Mutlak Güvenlik Yoktur, Maximum Güvenlik Vardır!
-
Bilgisayar dahil her ortamda saldırganlaştığımız zaman korunmayı unuturuz. Piyasada bizden başka bu işlerden anlayan yokmuş gibi davranırız ama aynı saldırının dönüp dolaşıp bizi de vurabileceğini hiç düşünmeyiz!
"Ben kimseye saldırmam", "Ben kimseyle dalaşmam", "Kim bana birşey yapmak istesin ki?" gibi cümleler ile karşıma çıkmayın sakın! Bazen bu işi çok iyi bilen kişilere veya değerli birşeyi (Kredi kartları, Güzel bir ICQ numarası veya bir e-mail) olan birisine saldırmaktan sıkılmış bir saldırgan bant genişliğinin yönünü değiştirip bütün gücüyle sizin üzerinize gelebilir!
Bu tür durumlar ile karşılaşmamak için tek yapabileceğiniz şey kendinizi savunmak! Bilgisayarcının kalesi yegane dostu olan bilgisayarıdır! Yabancı güçleri sışarıda tutmak için elenden gelen gerşeyi yapmalıdır!
Not: Bu bölümü fazla dikkate alan kullanıcılarda paranoya belirtileri ve laktasif etki gözlenebilmektedir. Şahsım ve Tahribat.com bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir! -
CriMaToR bunu yazdı:
Not: Bu bölümü fazla dikkate alan kullanıcılarda paranoya belirtileri ve laktasif etki gözlenebilmektedir. Şahsım ve Tahribat.com bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir!
:D +1 Doğruya doğru :) -
CriMaToR bunu yazdı:
laktasif etki gözlenebilmektedir.
sormasi ayip laktasif ne demek?
yoksa laksatif mi olacakti ;)
-
Abi sakız mı bu mübarek?

-
sanırım laktik asit etkisi görülür demek istiyor:))
-
Laktasif etki bağırsak ve dışkının yumşaması halidir.
Yeni çıkan sakızlardaki tatlandırıcı da bu etkiyi yapıyor ama benim bahsettiğim korkudan dolayı oluşan cırcırlar :)