Mutlu Ol (İstek)
-
download linki arıyorum. rapid tercihimdir. mutlu ol-sinan çetin. yardımcı olacak varsa teşekkür ettim şimdiden
-
-
sinan cetinni ne kadar cahil oldugunun belgesi bir film :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
sinan cetinni ne kadar cahil oldugunun belgesi bir film :)
-----------------------------ah hocam ah o kadar güzel işlenmiş ki konu. doğruya doğru.
ayrıca link için çok teşekkür ederim ;)
-
eski bir postum bu konuyla ilgili
sinan cetin tarihten ne kadar haberdar merak ediyorum.Yasaklanma diye birsey soz konusu bile degil o donemde.Radyolarda calma orani biraz asagiya indirilen bir muzik tarzi var fakat bu da Turk Halk muzigi degil.sinan cetin nasil bir bilgiyle boyle bir kisa film cekmis anlamak guc.Bende bu aralar bir kisa film cekecegim
"iktidar yalakaligi yapma bu bir emirdir ! " -
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------eski bir postum bu konuyla ilgili
sinan cetin tarihten ne kadar haberdar merak ediyorum.Yasaklanma diye birsey soz konusu bile degil o donemde.Radyolarda calma orani biraz asagiya indirilen bir muzik tarzi var fakat bu da Turk Halk muzigi degil.sinan cetin nasil bir bilgiyle boyle bir kisa film cekmis anlamak guc.Bende bu aralar bir kisa film cekecegim
"iktidar yalakaligi yapma bu bir emirdir ! "
-----------------------------ne yasaklar uygulandı ne yasaklar ;) hani derler ya her doğru her yerde söylenmez aynen o cinsten.cumhuriyet reformu adı altında bir çok yanlş iş yapıldı.. söylediklerim atatürk dönemiyle ilgili değil
-
başlık saçma olmuş :) bende mutlu olmamızı istiosn zannettim :)
-
bu ne yaa...