Mutlu Yıl Yoktur.
-
...Mutlu olmaya çalışan insanlar vardır. O da nadiren...
Belki yoktuk, hiç olmadık. Belkide çoktuk ama yalnızdık. Biz gerisindeydik zamanın ama hayallerimizi hep ileriki zamanlara bıraktık. Duvarlar anladı bizi. Konuştukça çoğaldık. Çoğaldıkça yalnızlaştık. Kendimizden uzaklaştık. Erteledik işimize yaramayan ne varsa, hepsini kendi içimizdeki çukurlarda sakladık. Arkalarından ağladık. Ağladıkça kaybettik biz, mutluluğa dair ne varsa...
Mutlu yıl yoktur.
Çünkü mutluk yoktur. Gömdük biz onu. En derine. Kendi içimize. Sonra oturduk. bir güzel yasını tuttuk... Yastır bu. İçinizde gömülü olan mutluluğun yasıdır.. Duymaya başladınız mı ? Birazdan sirenler çalacak. Gökyüzü aydınlanacak. Birbirinize sarılacaksınız en içten (!) dileklerinizle... Elinizde görünmez bıçaklarınız. Yüzünüzde içinizdeki mezarlığı saklayan maskelerinizle..
Mutlu insanlar...0/0/0

-
her yeni yıl bir önce kinin kopyasıydı dostum bununda farklı olacağını zannetmiyorum. bana göre yeni yıl aralığın 31 çektikten sonra saat 12 de orgazm olmasıdır. aralığın spermleri ile yapış yapış olmuş bir yarından pek bir beklentim yok neyse prosedürü bozmayalım mutlu yıllar.
-
pesimist olma biraz optimist ol :)
-
100 yıldır dilernir mutluluk esenlik bol kaçanç para sağlık oolmuyro kardeşim işte biraz alanı daraltmak lazım ..
-
Sorun mutlulukta ya da insanlarda değil aslında. Asıl sorun; insanın bunu isterken ne kadar içten oluşunda... Kendimizi bütün saydamlığımızla karşımızdakine açabiliyormuyuz ? hangibirimizin cesareti yetiyor sizce buna_? bu soruyu yanıtlarken ne kadar içten olabilirsiniz ya da ?
-
benim optimist olmam yarın üzerinde bir tesir yaratacaksa olurum. dostum biz artık istesekte optimist olamayız bizim yaşam koşullarımızın pesimistliği kangırenleşmiş :)
-
mutlu yıl yok yada var süreçle geçen yıla dayanan zamana bağlı eylemlerimizin sonucudur bu.
ama mutlu an vardır...