folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mutlu Yıl Yoktur.

Mutlu Yıl Yoktur.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

...Mutlu olmaya çalışan insanlar vardır. O da nadiren...

Belki yoktuk, hiç olmadık. Belkide çoktuk ama yalnızdık. Biz gerisindeydik zamanın ama hayallerimizi hep ileriki zamanlara bıraktık. Duvarlar anladı bizi. Konuştukça çoğaldık. Çoğaldıkça yalnızlaştık. Kendimizden uzaklaştık. Erteledik işimize yaramayan ne varsa, hepsini kendi içimizdeki çukurlarda sakladık. Arkalarından ağladık. Ağladıkça kaybettik biz, mutluluğa dair ne varsa...

Mutlu yıl yoktur.

Çünkü mutluk yoktur. Gömdük biz onu. En derine. Kendi içimize. Sonra oturduk. bir güzel yasını tuttuk... Yastır bu. İçinizde gömülü olan mutluluğun yasıdır.. Duymaya başladınız mı ? Birazdan sirenler çalacak. Gökyüzü aydınlanacak. Birbirinize sarılacaksınız en içten (!) dileklerinizle... Elinizde görünmez bıçaklarınız. Yüzünüzde içinizdeki mezarlığı saklayan maskelerinizle..

Mutlu insanlar...

0/0/0

%3cardan%20adam

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

her yeni yıl bir önce kinin kopyasıydı dostum bununda farklı olacağını zannetmiyorum. bana göre yeni yıl aralığın 31 çektikten sonra saat 12 de orgazm olmasıdır. aralığın spermleri ile yapış yapış olmuş bir yarından pek bir beklentim yok neyse prosedürü bozmayalım mutlu yıllar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

pesimist olma biraz optimist ol :)

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

100 yıldır dilernir mutluluk esenlik bol kaçanç para sağlık oolmuyro kardeşim işte biraz alanı daraltmak lazım ..

eskilerden kim kaldı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Sorun mutlulukta ya da insanlarda değil aslında. Asıl sorun; insanın bunu isterken ne kadar içten oluşunda... Kendimizi bütün saydamlığımızla karşımızdakine açabiliyormuyuz ? hangibirimizin cesareti yetiyor sizce buna_?  bu soruyu yanıtlarken ne kadar içten olabilirsiniz ya da ?

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

benim optimist olmam yarın üzerinde bir tesir yaratacaksa olurum. dostum biz artık istesekte optimist olamayız bizim yaşam koşullarımızın pesimistliği kangırenleşmiş :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

mutlu yıl yok yada var süreçle geçen yıla dayanan zamana bağlı eylemlerimizin sonucudur bu.

ama mutlu an vardır...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 907 Toplam Mesaj: 8