folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Muziği Sesten Ayırmak (Nasıl Yaparım)

Muziği Sesten Ayırmak (Nasıl Yaparım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler böyle programlar varda birüsürü karıştırdım acayip zor mesala youtubeden bi mp3 indiriyorum onun sadece müziğini almak istiyorum bunu nasıl yaparız bi resimli anlatım yapabilirse süper olur

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

mp3 ler sıkıştırılmış ses dosyalarıdır. müziği sesten ayıramazsın fakat vokali bastırıp müziği arttırabilirsin ama %100 olmaz tabiki.bir çok gelişmiş ses editörü bu konuda iş görür.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

mp3 ler sıkıştırılmış ses dosyalarıdır. müziği sesten ayıramazsın fakat vokali bastırıp müziği arttırabilirsin ama %100 olmaz tabiki.bir çok gelişmiş ses editörü bu konuda iş görür.

-----------------------------

yada direkmen stüdyo kayıtları

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

o parçayı enstrümantal olarak arat.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

md altyapı olarak arat.

istediğin parçayı söyle arşivde  olabilir..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

vokalin frekanslarında diğer enstrumanlarda olacağından hiçbir zaman net olarak ayırılmaz hacı.

cubase falan kullanmayı bilmiyorsan cooledit pro yada Adobe Audition a bakabilirsin içinde vokal remover vardı

..
Toplam Hit: 1127 Toplam Mesaj: 6