Müzik Arşivleme Programı
-
merhaba dostlar..
yaklaşık 40 gb boyutunda feci karışık bir müzik arşivim var.
bana şarkıların id tag'inden yararlanarak dosya adlarını düzeltecek, sanatçılara ve albümlere göre klasör klasör düzenleyecek bir program lazım (id tag'in ne olduğunu biliyoruz değil mi gençler : mp3 programlarında ve mp3 çalarlarda şarkının sanatçı ve parça adı bilgisini içeren nane)google da aratarak program bulmam mümkün fakat kullanan arkadaşlar varsa ben şunu kullanıyorum/kullandım güzel, işini görür istediğin şeyi şu yapar diyebileceğiniz programları paylaşırsanız çok sevinirim.saygılar sevgiler.
-
takipteyim
-
Öyle bi program olduğunu sanmıyorum.40 gb fazla sayılmaz.2 haftada tertiplilerini indirebilirsin.
-
cevap veriyorummmmm:
winamp + ortam kitaplığı + media library organizer plugin
hepsinin id tagları düzgünse çok güzel yapablirsin.
id tagları ayarlı diilse tüm müzikleri teker teker greacenote ile ayarla sonra bu plugin ile klasörle
ben öyle yaptım. önce tüm şarkıların taglarını düzenledim. sonra attım programa.
ve sonuç:
D:\Müzikler\Şebnem Ferah\Kadın\Şebnem Ferah - Bu Aşk Fazla Sana.mp3
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------
cevap veriyorummmmm:
id tagları ayarlı diilse tüm müzikleri teker teker greacenote ile ayarla sonra bu plugin ile klasörle
ben öyle yaptım. önce tüm şarkıların taglarını düzenledim. sonra attım programa.
ve sonuç:
-----------------------------diyorsun.id tagleri genellikle düzenli, istisnaları elle de düzeltirim.deneyelim bakalım
başka öneriler de varsa her türlü açığım. -
o6u2 bunu yazdı:
NoktaliVirgul bunu yazdı:
cevap veriyorummmmm:
ve sonuç:
-----------------------------diyorsun.id tagleri genellikle düzenli, istisnaları elle de düzeltirim.deneyelim bakalım
başka öneriler de varsa her türlü açığım.
-----------------------------http://www.mp3tag.de/en/
bunuda bulundur yanında. id tagları düzenlerken yardımcı olur.
dosya adı -> tag
tag -> dosya adı gibi dönüşümler yapaibliyor. toplu bi şekilde değiştirsin -
@noktalivirgul çok teşekkürler hocam =)
-
http://www.mp3tag.de/en/download.html
Bu programla tagları
http://www.snapfiles.com/get/denrenamer.html
Bunlada dosya ve kalsör isimlerini halledersin.
:D
-
noktalivirgul ve real_agabey sağolsunlar yardımcı oldular fakat müridlerin yoğun olarak online olduğu şu güzide saatlerde konuyu bi up'layarak farklı görüşler de almak istiyorum.UP
-
sil hepsini canın o an ne çekiyosa dinle youtube dan :D al sana düzen tertip