Müzik Dinlerken

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piyanist_20m
    piyanist_20m's avatar
    Erkek
    mrb arkadaşlar..bilgisayarım müzik dinlerken flash animasyonları olunca veya msnde kameralı konuşurken kasıyor(hatta donuyor).. acaba ne gibi problem olabilir..?bununlA İLgili tavsiyeleriniz var mı? 

PIYANIST
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazci
    infazci's avatar
    Erkek

Program Lazım mı deiL mi biLmem ama Ram ini YukseLt Fark OLur:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piyanist_20m
    piyanist_20m's avatar
    Erkek
    sen bir afıtabe-i yektası'n darende deliksiz..ben o deliğin matkab-ı ihtiyaçta'n kemiksiz....

PIYANIST
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ram yükselt ram yükselt ram yüksel matkap :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hocam yiyim ram i alakası varmı tabiki var ama grafik kartı bundan öncede işlemci çünki bu tip grafik şeyler çalıştımı işlemci iyi cee matematik işlemler yapmaya başlar bi sağa bi sola kasılır kalır alet: ) annatbiliomuyum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

ses çıkışını on board kullanırsan vede 5.1 yada 6.1 gibi kullanıyorsan hepten zıçtın bide board dandikse külli billi zilli zıçtın (ehueheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehuaaaaaaaaaaaaaaaa)

lafa bak a.q. kendim yazdım altıma zıçacam walla billa zilla. hıuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

komik deilmi sizce

yalancının ?

Aslında Seninki İşlemci Ram İkilisine Benziyor Çünkü Yukarıda Yazdığım Hata Cdrom yada Diğer Uygulamaların Araya Girmesi İle Seste Parazit Sorunu Çıkmasına Yol Açan Türdendi.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piyanist_20m
    piyanist_20m's avatar
    Erkek
    ya bu ram yükseltme işini öncedende demiştiler ve 128 lik rami 256 yaptım..sonra olmadı ve 32 ram daha takayım dedim bu sefer bilgisayar çalışmadı..yani rami yükseltebildiğim kadar yükselttim ve yok ses kartı için yardımcı destekleyici programlar yok bilmem ne dediler hepsini yaptım fakat yine aynı şey oluyor...neyse yinede göüşleriniz ve tavsiyeleriniz için çok tşk...

PIYANIST
Toplam Hit: 1770 Toplam Mesaj: 7