folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müzik Dinlerken Arkada Fark Ettiğim Ses

Müzik Dinlerken Arkada Fark Ettiğim Ses

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Hocalar ve mürideler, 

Bu müzikte 1:30'den 1-2 saniye sonra arkadan oynanmış bir erkek sesi birşey söylüyor. Bu parçaya sonradan mı konmuş? Ayrıca ne dediğini tespit edebilecek var mı?

http://grooveshark.com/#!/s/Famous/4YzSoC?src=5

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

bence bilerek konmuş

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Efekt desem?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

komplo teorisi gibi olcak ama bi çok şarkı da böyle bilinç altına yavaş yavaş giren frekans sesleri var. Siz bilmesenizde istemesenizde zamanla o ses sizin düşüncelerinizi yönlendirir etki altına alır 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı

komplo teorisi gibi olcak ama bi çok şarkı da böyle bilinç altına yavaş yavaş giren frekans sesleri var. Siz bilmesenizde istemesenizde zamanla o ses sizin düşüncelerinizi yönlendirir etki altına alır 

Ne dediğini anlamıyorum ki neyin etkisi altına alacak. İnsan bu tarz müzikleri sürekli dinliyorsa o insana frekans falan vermeye gerek yok. O insan zaten birşeylerin etkisi altına girmiştir. 

Ben bunun gibi müzikleri eskiden dinliyordum. Bugün bir açayım dedim de öyle fark ettim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    Subtitle bunu yazdı
    Mert_648 bunu yazdı

Ne dediğini anlamıyorum ki neyin etkisi altına alacak. İnsan bu tarz müzikleri sürekli dinliyorsa o insana frekans falan vermeye gerek yok. O insan zaten birşeylerin etkisi altına girmiştir. 

Ben bunun gibi müzikleri eskiden dinliyordum. Bugün bir açayım dedim de öyle fark ettim.

listelist.com/25-kare-teknigi/ gibi sesler icinde ayni teknikler mevcut hatta marketlerde yapilan anonslarin arkasina bile bi aralar konuluyordu.

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

arka planda ses diyince aklıma bu parça geldi:

http://www.youtube.com/watch?v=khep8wqKhGE

kickbox hocam çok severdi, ben de çok söverdim, behey gidi gençlik..

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
Toplam Hit: 805 Toplam Mesaj: 7