Müzik Dinlerken Arkada Fark Ettiğim Ses
-
Hocalar ve mürideler,
Bu müzikte 1:30'den 1-2 saniye sonra arkadan oynanmış bir erkek sesi birşey söylüyor. Bu parçaya sonradan mı konmuş? Ayrıca ne dediğini tespit edebilecek var mı?
-
bence bilerek konmuş
-
Efekt desem?
-
komplo teorisi gibi olcak ama bi çok şarkı da böyle bilinç altına yavaş yavaş giren frekans sesleri var. Siz bilmesenizde istemesenizde zamanla o ses sizin düşüncelerinizi yönlendirir etki altına alır
-
Mert_648 bunu yazdı
komplo teorisi gibi olcak ama bi çok şarkı da böyle bilinç altına yavaş yavaş giren frekans sesleri var. Siz bilmesenizde istemesenizde zamanla o ses sizin düşüncelerinizi yönlendirir etki altına alır
Ne dediğini anlamıyorum ki neyin etkisi altına alacak. İnsan bu tarz müzikleri sürekli dinliyorsa o insana frekans falan vermeye gerek yok. O insan zaten birşeylerin etkisi altına girmiştir.
Ben bunun gibi müzikleri eskiden dinliyordum. Bugün bir açayım dedim de öyle fark ettim.
-
Subtitle bunu yazdıMert_648 bunu yazdı
Ne dediğini anlamıyorum ki neyin etkisi altına alacak. İnsan bu tarz müzikleri sürekli dinliyorsa o insana frekans falan vermeye gerek yok. O insan zaten birşeylerin etkisi altına girmiştir.
Ben bunun gibi müzikleri eskiden dinliyordum. Bugün bir açayım dedim de öyle fark ettim.
listelist.com/25-kare-teknigi/ gibi sesler icinde ayni teknikler mevcut hatta marketlerde yapilan anonslarin arkasina bile bi aralar konuluyordu.
-
arka planda ses diyince aklıma bu parça geldi:
http://www.youtube.com/watch?v=khep8wqKhGE
kickbox hocam çok severdi, ben de çok söverdim, behey gidi gençlik..