Müzik Dinlerken Takılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler

2 pc de de aynı sorun var.müzik dinlerken arada kasıyor.

pc özellikleri i7 2.2 8gb ram gforce 525m ekran kartı ve intel hd 3000.diger pc de aynı sadece ram 4gb.ikisinde de aynı sorunları yaşıyorum.driverler güncel.tam olarak değil aslında.söleki mesela ses kartının driverini bulamıyorum.windows 8 zaten kendisi buluyor.diger pcde de windows 7 yüklü.markası dell n5110.

birde league of legends oynarken kasabiliyor.fps düşüyor.bu özellikte bir pcnin kasması pek normal değil.sorunu bulamadım

ss

birde böle bişi var.

bu pcnin kasma sornunu kökten nasıl çözebilirim ? formatladıktan sonrada böyle

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

Kesin Çözüm. Resimdeki yolu takip et ve o aygıtın (örnek benimki ven_8086) vendor numarasını bul sonrasında ise aşağıdaki siteden bulduğun vendor numarasını arattır ve gerekli olan yazılımı indir kur,hepsi bu.

PCI Vendor and Device Lists

http://www.pcidatabase.com/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

Kasma sorununa gelince,büyük ihtimalle oyun açtığında yüksek performans gpu (525m) devreye girmiyordur onun yerine düşük performans olan gpu (HD300) devrededir,bir kontrol et.

Edit:oyun açmadan önce pc,yi güç seçeneklerinden yüksek performans,a getirdiğinden ve bataryanın dolu olduğundan emin ol (Şarz,a takılı iken daha iyidir.)

Jubei tarafından 12/Eki/13 14:46 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

oyunu intel hd ekran kartı ile açmaya çalışıyor olabilir. dökümanım vardı şunu bi incele istersen

http://tahribat.com/Dokuman-Nvidia-Optimus-Teknolojisi-Probleminin-Cozulmesi-414/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

vndidia ya geçior hocam optimasyonu yaptım.hatta bi ara inteli iptal ettim.sorun degismedi.

zaten bataryadan hiç oynamıorum o zmn normal şeylerde bile takılma yapabiliyor.yani hep elektirik takılıyken oynuorum.

resimli yolada bir bakacam.

saolun ilginiz için

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

aynı problem bende de var oyun oynamıyorum ama youtube de müzik dinlerken önce bilgisayar donuyor sonra mavi ekran hatası ve bilgisayar yeniden başlıyor :S

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    crafty bunu yazdı

aynı problem bende de var oyun oynamıyorum ama youtube de müzik dinlerken önce bilgisayar donuyor sonra mavi ekran hatası ve bilgisayar yeniden başlıyor :S

yok bu o kadar bi donma diil.mesela müzik çalarken dııt düüt ıııt edior geçior.ses driverini güncelledim.sanırım sorun yok gibi şimdilik.

yavaşlık var halen.formatlayacam.erenin pc de de var olması onuda güncelleyecem

Toplam Hit: 1703 Toplam Mesaj: 7