folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Müzik Dosyalarının İsimlerini Düzenleme

Müzik Dosyalarının İsimlerini Düzenleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar 1 tb a yakın müzik olan bir harddiski düzenlemem gerekiyor. Bunu otomatik yapan bir program var mı? Problem söyle mesela dosya  adı: "Burcu Güne- - Mutluyuz [2009 - YEPYEN-]" bunu Normal şekle getirecek türünü falanda bulup ekleyecek birşey lazım. Shzaam mı ne varmış sesten şarkıyı bulan banada öyle bir program lazım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

böyle bir program olması çok zor, olsa da kasıntı olur, randımanlı olmaz

çünkü elindeki mp3'lerin isimlerinin belirli bir düzeni yok büyük ihtimal

arşiv büyümeden elle düzeltmen gerekir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Senin ilacın mp3tag

http://www.mp3tag.de/en/

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    torpedo_XL bunu yazdı

Senin ilacın mp3tag

http://www.mp3tag.de/en/

indirdiği mp3lerin çoğunda tag yoktur bile :D veya gene düzenli olmaz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam mp3tag hiçbir işe yaramıyor. türkçe database bile yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

ben mp3 tag ile hepsine tek tek elle yapmıştım dosya isimlerini düzgün hale falan getirmiştim -baya uzun sürmüştü ama memnunum :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

hic kullanmadim ama ayni amac icin tavsiye etmisler, sunu bi dener misin;

http://picard.musicbrainz.org

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    clogu bunu yazdı

hocam mp3tag hiçbir işe yaramıyor. türkçe database bile yok.

İlla database ismini türkçe olmasına gerek yok. Musicbrainz, discogs ve freedb de dünya kdar türkçe içerik db e eklenmiş vaziyette. Dosyalarının ismi cismi düzgün değilse hiçbir program onu düzeltemez. Mecburen tek tek elle halletmen lazım.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1107 Toplam Mesaj: 8
program müzik düzenleme