Müzik Kutuları Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    connectus_erectus's avatar
    Erkek
    Öncelikle herkese merhaba, bi düşüncem var da işin içinden çıkamadım size danışıyım dedim. Hediyelik eşyacılarda satılan müzik kutularını herkes bilir öyle birşey yapmak istiyorum, ya da normal müzik kutusunu değiştirmek. Yapmak istediğim şey kapak açılınca benim istediğim müzik çalacak aslında mp3 olarak şarkı çalsa güzel olur da midiye bile razıyım. Bu konuda fikir verebilirseniz süper olur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    Erkek
    yok mu bi fikri olan :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

Kaç şarkı çalmasını, kaç bit kalitede ses vermesini bekliyorsunuz? Ses monomu yoksa stereomu çıkacak? Kaç tane üretmeyi düşünüyorsunuz?

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    Erkek
    Hediye amaçlı yapmak istiyorum, bir tane yapacam. Ses kalitesi çok fazla önemli değil tek şarkı çalacak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    Erkek
    zor bi iş mi bu :S yok mu bi fikri bilgisi olan?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

genelde onlar mekanik bi sistemle işliyo şimdikileri bilmiyorum gerçi ama eskilerde aşağıdaki resimdeki gibi aletten ses çıkardı dijitali varmı ki?

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    Erkek
    Vardır diye düşünüyom çünkü kurmalı olmayan pille çalışanlar var :S Olmasa bile benim yapmak istediğim şarkı çalacak bir elektronik devreye ihtiyacım var aslında, yani düğmeye basınca şarkı çalacak, kapı zili gibi birşey ama benim istediğim şarkı çalacak. Ayrıca yukarda belirttiğim gibi olmak zorunda da değil mp3 playera tek şarkı yükleyip tek tuşla çalıştırıp falan bişileryapılabilir mi mesela:S bu tip fikir+bilgiye ihtiyacım var
Toplam Hit: 1296 Toplam Mesaj: 7