Müzik Produksyonları Olan Arkadaşlar Arıyorum [FL Studio]
-
Kendıne ait Müzikleri olan ve Techno, Trance, Progressive, Tarzında Kulagı iyi olan Arkadaşlar varsa (istanbulda) Görüşelim Bilgilerimizi Pekiştirelim. [FL Studio Kullanabilen veya Kullanmak isteyenler].
-
fl studio fısss bence Reason 1 numara ;) o olursa geçelim irtibata ama yerr bodrum =O)
-
ben kullanmayı öğrenmek istiyorum yardımcı olurmusun ?
-
ben 2 senedir fl studyo ile ugraşıorum ve pro olacak kadar bilgim war .şu an da da bi kişinin albumu için beatmakerlık yapıorum 10 gun sonrada albumu çıkcak.msnim : dark_icemt@hotmail.com . hiphop teckno house rock her turlu muzikle ilgili bilgim war istersen eklersin sana parçalarımın .flp dosyalarımı atarım...
-
Fl Studio Fıs diosun Bu Senın Düşüncen Bence FL Benım Tarzımda Bana Yardımcı Olabilen En iyi yazılım. + Ögrenmek isteyen Arkadasım pm 'den Msn 'ini Yaz Görüselim. darq Arkadasım senı ekledim senınle İrtibata Gecelim.
-
fl yi 5yasindaki cocuk bilem kullanio. reason rullzzz(bi de kullanmayi bilsem:D) hoja bi reasonla yapilan bi beat dinle bide fl ile yapilan arasindaki farki gorursun;)
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------fl yi 5yasindaki cocuk bilem kullanio. reason rullzzz(bi de kullanmayi bilsem:D) hoja bi reasonla yapilan bi beat dinle bide fl ile yapilan arasindaki farki gorursun;)
-----------------------------Reason Dedigin Program FL 'nın yanında Benım Düşüncemle Hiç Kalır. + 5 yasındaki cocukta kullanır 1 yasındakı cocukta kullanır. kullanımdan kullanıma fark vardır. cok biliyosan tüm TBT 'nın önünde Bildiklerimizi Paylaşalım. Bilmiyosanda Bilmişlik taslama.
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------fl yi 5yasindaki cocuk bilem kullanio. reason rullzzz(bi de kullanmayi bilsem:D) hoja bi reasonla yapilan bi beat dinle bide fl ile yapilan arasindaki farki gorursun;)
-----------------------------
arkadaşım fl ile geçen seneler de dunya şarkı yarışmasından birinci çıktı fl de ornek yapılmış muzikler war bi bak ondan sonra konuş derim piyasadaki en iyi muzik yapma programı fl dir bence .fl de yapabilceklerini bi bilsen kafayı yersin okadar soluyum sana... -
Hööyt lan :D fl sütüdyoya laf yok,hiphop ejay kastırdım fln onda istediğim sounda erişemiom en iyisi hakaten fl,herif bi beat yapmış sadece programı tanıtmak için müptelası oldum :D yutubu araştırın bulursunuz...Ben yavaş yavaş başlıyorum izmirde... :D