folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müzik Produksyonları Olan Arkadaşlar Arıyorum [FL Studio]

Müzik Produksyonları Olan Arkadaşlar Arıyorum [FL Studio]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek
    Kendıne ait Müzikleri olan ve Techno, Trance, Progressive, Tarzında Kulagı iyi olan Arkadaşlar varsa (istanbulda) Görüşelim Bilgilerimizi Pekiştirelim. [FL Studio Kullanabilen veya Kullanmak isteyenler].

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    fl studio fısss bence Reason 1 numara ;) o olursa geçelim irtibata ama yerr bodrum =O)

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozhamann
    ozhamann's avatar
    Erkek
    ben kullanmayı öğrenmek istiyorum yardımcı olurmusun ?

Death is certain life is Not...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    ben 2 senedir fl studyo ile ugraşıorum ve pro olacak kadar bilgim war .şu an da da bi kişinin albumu için beatmakerlık yapıorum 10 gun sonrada albumu çıkcak.msnim : dark_icemt@hotmail.com . hiphop teckno house rock her turlu muzikle ilgili bilgim war istersen eklersin sana parçalarımın .flp dosyalarımı atarım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek
    Fl Studio Fıs diosun Bu Senın Düşüncen Bence FL Benım Tarzımda Bana Yardımcı Olabilen En iyi yazılım. + Ögrenmek isteyen Arkadasım pm 'den Msn 'ini Yaz Görüselim. darq Arkadasım senı ekledim senınle İrtibata Gecelim.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

fl yi 5yasindaki cocuk bilem kullanio. reason rullzzz(bi de kullanmayi bilsem:D) hoja bi reasonla yapilan bi beat dinle bide fl ile yapilan arasindaki farki gorursun;)

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

ugur0 bunu yazdı:
    -----------------------------

fl yi 5yasindaki cocuk bilem kullanio. reason rullzzz(bi de kullanmayi bilsem:D) hoja bi reasonla yapilan bi beat dinle bide fl ile yapilan arasindaki farki gorursun;)

Reason Dedigin Program FL 'nın yanında Benım Düşüncemle Hiç Kalır. + 5 yasındaki cocukta kullanır 1 yasındakı cocukta kullanır. kullanımdan kullanıma fark vardır. cok biliyosan tüm TBT 'nın önünde Bildiklerimizi Paylaşalım. Bilmiyosanda Bilmişlik taslama.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı:

arkadaşım fl ile geçen seneler de dunya şarkı yarışmasından birinci çıktı fl de ornek yapılmış muzikler war bi bak ondan sonra konuş derim piyasadaki en iyi muzik yapma programı fl dir bence .fl de yapabilceklerini bi bilsen kafayı yersin okadar soluyum sana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Hööyt lan :D fl sütüdyoya laf yok,hiphop ejay kastırdım fln onda istediğim sounda erişemiom en iyisi hakaten fl,herif bi beat yapmış sadece programı tanıtmak için müptelası oldum :D yutubu araştırın bulursunuz...Ben yavaş yavaş başlıyorum izmirde... :D

Söz gümüşse, altın paradır...
Toplam Hit: 1273 Toplam Mesaj: 9