Müzik Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Selam müridler bu aralar yogun bir çalışma temposundan geçiyorum vede sanki hiç birşey beni kesmiyor gibime geliyor vede tam bu zamanlarda müzige ihtiyac duyuyorum.

Aslında sorunda burada başlıyorki her açtıgım parçada sanki birşeyleri eksik bir yanımı doldurmuyor gibime geliyor. 

Sizlerin böyle sıkıntılı zamanlarda nerde ne durumda olursam olayım açsam gidiyor bu şarkı dediginiz parçalar nelerdir ?

Yabancı Türkçe fark etmez. 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=o7MhpFF1vv0

Konuyu açtım bu şarkıyı dinliyordum :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

@OdiN güzel hocam teşekkürler indiriyorum usbye :)  aklına gelirse daha beklemedeyim

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

The Strokes - Comedown Machine (albüm)

The Strokes - Is This It (albüm)

Parov Stelar - The Demon Diaries, Shine (albüm)

Radiohead - Creep, Lotus Flower, Let Down, Knives Out, Who Is Your Army ?, Karma Police...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

hocam spotify aç . orada mood diye bir bölüm var . duygusal haline göre tarz seç  . Ben bu şekilde çalışıyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    samato bunu yazdı

hocam spotify aç . orada mood diye bir bölüm var . duygusal haline göre tarz seç  . Ben bu şekilde çalışıyorum

Bunu bilmiyordum hemen bakayım çok teşekkürler.

@NaZi_ hocam sanada teşekkürler tek tek dinliyorum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cihat Aşkın, Farid Farjad, Yanni, Lorean Maccekont(böyle yazılıyor olması lazim ), Vanessa Mae, 

Fikrimin ince gülü kalbimin şen bülbülü

Hasretinle yandı gönlüm ( bunu cevahirin önünde küçük bir kız var, mizikasiyla çok güzel çalıyor.)

Ayrıca Taksim metrosunda çalan adamlar da çok güzel çalıyor. Albümleri kasetleri varsa ve bulursan haber gönder yar yar haber gönder derken Resul Balay aklıma geldi. Onu da yazmamak olmaz. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    rhodostethia bunu yazdı

Beirut iyidir..

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 615 Toplam Mesaj: 9
müzik