Müzik Zevkini Tanıyan Program [İstek]
-
Merhabalar müritler;
Bu social network filminde M. Zuckerberg'in o iki ikizle tanıştığı sırada bundan önce yaptığım program diye belirttiği bir program vardı kişinin müzik zevkini tanıyor falan diyordu. Elinde o program olan var mı acaba?
-
hocam program bilmiyorum ama hunch.com diye bir yer var, beğendiklerine yakın şeyler öneriyor sana ve seninle benzer zevklere sahip insanlarla karşılaştırıyor
-
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------hocam program bilmiyorum ama hunch.com diye bir yer var, beğendiklerine yakın şeyler öneriyor sana ve seninle benzer zevklere sahip insanlarla karşılaştırıyor
-----------------------------Müzik üstüne değil galiba burdaki?
-
Lastfm scrobbler kullan bir süre sonra web sitesinden takip et durumu bir şeyler önermeye başlayacaktır.
-
zeratul bunu yazdı:
-----------------------------izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------hocam program bilmiyorum ama hunch.com diye bir yer var, beğendiklerine yakın şeyler öneriyor sana ve seninle benzer zevklere sahip insanlarla karşılaştırıyor
-----------------------------Müzik üstüne değil galiba burdaki?
-----------------------------müzik ve başka bir sürü şey üzerine.. senin çeşitli kategorilerdeki ilgi alanlarını, nelerden hoşlandığını tanıyıp sana ona göre önerilerde bulunuyor.. kısaca seni öğreniyor..
-
LastFM öneririm ben de.
-
Teşekkürler arkadaşlar linkinide koyalım konu arkalara düştüğünde de ulaşılsın en azından
-
zeratul bunu yazdı:
-----------------------------Teşekkürler arkadaşlar linkinide koyalım konu arkalara düştüğünde de ulaşılsın en azından
http://www.lastfm.com.tr/download
-----------------------------kullanmaya başlıyorum bakalım
-
hocam last.fm cidden mükemmel internetten para veerip aldıım en iyi şey diebilirim :D
-
feysbukun kurucusu mark sanırım böyle birşey yapmış zamnında.
-
zeratul bunu yazdı:
-----------------------------Merhabalar müritler;
Bu social network filminde M. Zuckerberg'in o iki ikizle tanıştığı sırada bundan önce yaptığım program diye belirttiği bir program vardı kişinin müzik zevkini tanıyor falan diyordu. Elinde o program olan var mı acaba?
-----------------------------Last.fm söylenmiş zaten de Zuckerberg'in yazdığı Microsoft ve AOL'un almaya çalıştığı programın adı synapse.