Müzikli Slayt Hazırlamak İçin Program (Video)
-
Selamlar daha önce paylaşılmıştı, resimlerden slayt hazırlamak istiyorum video şeklinde. Güzel geçiş efektleri ve müzik ekleyebileyim yeter.
En küçük boyutlu programı tavsiye edebilirseniz sevinirim. Bi ara paylaşılmıştı müziğin ritmine göre resimlerin geçiş hızını ayarlayan ve içerisinde bir çok efekt barındırarak rastgele efektlerle harika videolar oluşturabiliyordu kısa süreler içerisinde.
Yardmcı olursanız sevinirim
Bayramınız mübarek olsun şimdiden ... (F) :)
-
En Küçük Boyutlu Sony Vegas Var :P :D
-
ProShow Gold kullanıyorum.profesyonel-amatör her türlü işime yarıyor.tavsiye ederim.
-
MemoriesOnTv. Genelde bu ve Pro Show kullanılıyor.
-
bağlantı hızım oldukça yavaş olduğu için en küçük olan lazım tbtda bile zor sörf yapıyorum. Hatta şöyle diyebilirim setup dosyası max 20-30 mb olmalı ki 1 saatte falan indirebileyim :D
-
ProShow Gold
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
bağlantı hızım oldukça yavaş olduğu için en küçük olan lazım tbtda bile zor sörf yapıyorum. Hatta şöyle diyebilirim setup dosyası max 20-30 mb olmalı ki 1 saatte falan indirebileyim :D
----------------------------- -
Öle bi dünya yok hacım :) Sanırım kız arkdaşına süpriz yapıcaksında dediğin boyutta birşey bulamazsın.. Proshow gold indiriceksin ama dikkat et demo filan olmasın ben rezil oldum demo olduğu için slayt gösyterisinn ortasında proshow gold movie maker yazıodu :)