Müziksel İşitme , Algılama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Evet Arkadaşalar bugün tahribatta müzik meraklıları arkadaşlar için kaynak paylaşıcam

LAVİGNAC 1A-2A-3A NOTALARI VE MİDİLER : Bu kitabın tüm serilerini bize konservatuvarda okutuyorlar ... Şimdi ben ses sanatçısı değilim solfej seslendirip ne yapıcam diceksiniz ama konu ilerisinde size açıklayacağım hepsinin solfej okumak kulak gelişimi için bire birdir 

Link :  http://uploaded.net/file/9xxsyfzk

Hazır dikte kayıtları : Bildiğiniz gibi dikte müziksel işitmenin en zor ve en faydalı aşamasıdır. özellikle biz konservatuvarda kompozisyon bölümü okuyanlar için çok fazla önemlidir 4 sesli bile yazdırırlar elimde italyadan gelen tek sesli dikte kayıtları var piyano çalıyor siz yazıyorsunuz en basitten zorda doğru gidiyor. tabi cevapları yok hocam vermedi kopya cekmemem için ödevlerimizdi bunlar biziim çoktan bitti paylaşmak istedim. 

link:  http://uploaded.net/file/cmtfv5bi

Aralık ve akor işitmesi : Bunlarda ingilizce ama telefonunuza bile atıp yolda dinleyip gelişim sağlayabilirsiniz...

link : http://uploaded.net/file/eaeu5o1w

.solfejin önemine gelicek olursak hem nota öğreniyorsunuz hem kafanızın içinde sesleri tınlatma yetiniz gelişiyor biz buna iç kulak diyoruz yani enstruman olmadanda elinize nota aldınızmı o notayı içinizde melodi olarak duyabilirsiniz tabi solfej eğitminiz tam ise :D

umarım faydalı olur arkadaşlar . Unutmayın öneri hergün düzenli en az  10 dk çalışmak çok faydalı ... iyi çalışmalar

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Saolasın hocam indiricem bir ara.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek

diğerlerini indirmedim ama ilk dosya şifreli

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

çizik atalım belki bir ara indiririm. teşekkürler.

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Yanlis atmisim

usta aksam duzelteyim kusura bakmayin

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Hocam bana piyanoyla ilgili giriş seviyesi kitap atacaktın :) bu konuda paylaşabilir misin?

Toplam Hit: 980 Toplam Mesaj: 6