My-Wifi Sorunu
-
Arkadaşlar merhabalar.
casper bilgisayar da intel my-wifi özelliği daha önce çalışıyordu. anlatayım.
kablosuz bağlantı ile internete bağlanıyordum ve my-wifiyi etkinleştiriyordum. başka cihazlar da benim bilgisayarıma kablosuz bağlanıp internete giriyordu
şimdi memlekete geldim ve evde lan kablosu ile bağlanıyorum. evdeki diğer laptop bu bilgisayar üzerindne internete bağlansın istedim ama sorun oluyor. bağlantıyı yok gösteriyor ama ben lan kablosu ile bağlandığım için baülantı var bende.
resimle destekleyeyim.

-
windowsun kendi kablosuz bağlantı konsolunu kullan. belki problem my wifi programındadır. Program erişim ve varsayılanları menüsünden değiştirebilirsin. denetim masasında veya başlat düğmesini tıklatınca gelmesi lazımdı yanlış hatırlamıyosam. bağlanırda internet yok derse eğer dnslerin üstteki kutucuğunu 4.2.2.3 alttaki kutucuğunuda 4.2.2.5 yap.
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------windowsun kendi kablosuz bağlantı konsolunu kullan. belki problem my wifi programındadır. Program erişim ve varsayılanları menüsünden değiştirebilirsin. denetim masasında veya başlat düğmesini tıklatınca gelmesi lazımdı yanlış hatırlamıyosam. bağlanırda internet yok derse eğer dnslerin üstteki kutucuğunu 4.2.2.3 alttaki kutucuğunuda 4.2.2.5 yap.
-----------------------------hocam diğer bilgisayarlar bağlantıyı görüyorlar şifreleri ile giriş yapıyorlar ama internet erişimi yok diyor onlarda.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------windowsun kendi kablosuz bağlantı konsolunu kullan. belki problem my wifi programındadır. Program erişim ve varsayılanları menüsünden değiştirebilirsin. denetim masasında veya başlat düğmesini tıklatınca gelmesi lazımdı yanlış hatırlamıyosam. bağlanırda internet yok derse eğer dnslerin üstteki kutucuğunu 4.2.2.3 alttaki kutucuğunuda 4.2.2.5 yap.
-----------------------------hocam diğer bilgisayarlar bağlantıyı görüyorlar şifreleri ile giriş yapıyorlar ama internet erişimi yok diyor onlarda.
-----------------------------Modemde internet olduğuna eminsen eğer dediğim dns leri değiştir dediklerimi yaz
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------Modemde internet olduğuna eminsen eğer dediğim dns leri değiştir dediklerimi yaz
-----------------------------yok hocam olmadı.
bütün bağlantılarda o dns leri kullandım ama yok olmadı -
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------edit.
2x yazılmış
-
Up
-
Benzer bir sorunu aırtıes rt205 modemle HP notebook ta yaşadım. Modemi fabrika ayarlarına döndürerek , fiirmware güncellemesi yaptım . Tekrar bağlantı kurdum ...Bazı modemlerin blok koyduğunu duymuştum ama ayrıntılı bilgm yok