Mybb Kullananlar İçin Ufak Bi Soru
-
iyi günler beyler. şöyle bişi soracam. mybb kurdum konuları entegre ettiğim wp'den çekiyorum ama konu içinde kodlar filan çıkıyor. örneğin foto ortalanmış ise
kod-fotolinki-kod
şeklinde aktarıyor. yani fotoyu göstermiyor bunu nasıl düzeltirim özel bi ayarı yada eklenti ile çözülür mü acaba ?
örnek olması açısından bi konunun fotosunu koyuyorum daha iyi fikir verir.

silik olan yerlerde site linkini sildim karışıklık olmasın.
-
forum ayarlarında html kodlarına izin veri aktif etmen lazım anca o sayede çözebilirsin fakat KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM.GUVENLIK ACIĞINA SEBEBIYET VERICEKTIR.
veya botla mı çekiyorsun bilmiyorum ama bot içinde gelen verinin kontrolünü yapıcaksın html taglarını bbcode a replace ediceksin.
FCN tarafından 05/May/13 21:02 tarihinde düzenlenmiştir -
html kod işine girme
bbkod yok mu mybb de, plugini vardır elbet.
-
doğrudur bot ile çekiyorum konuları. html taglarını bbcode replase et derken tam olarak ne yapacam ?
ayrıca bu html kodları aktif et yerini göremedim bi türlü ? deneme amaçlı aktif edecem ama
-
Kreyzi bunu yazdı
doğrudur bot ile çekiyorum konuları. html taglarını bbcode replase et derken tam olarak ne yapacam ?
ayrıca bu html kodları aktif et yerini göremedim bi türlü ? deneme amaçlı aktif edecem ama
hocam ben kullanıyorum bbcode kullanıyorum html yi aktif etmiştim başım ağırdı tavsiye etmem o yüzden bbcode kullan
-
Mycity bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
hocam ben kullanıyorum bbcode kullanıyorum html yi aktif etmiştim başım ağırdı tavsiye etmem o yüzden bbcode kullan
keşke mesaj içeriğine göre cevap verseydin hocu :/
-
Kreyzi bunu yazdı
http://www.seabreezecomputers.com/html2bbcode/
şu mantıkla olucak google da html to bbcode function / class falan diye aratırsan bir dolu sonuç çıkar
http://www.dreamincode.net/forums/topic/116271-converting-html-to-bbcode/
kısaca botuna ufak bir fonksiyon dahil etmen gerekli