folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Mybb Smtp Girişleri - Gmail Serverından Üyelere Mail Gönderin

Mybb Smtp Girişleri - Gmail Serverından Üyelere Mail Gönderin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

http://www.google.com/a/

dan üyelik felan alıyorsunuz bunları bildiğiniz için hızlıca geçeceğim

sonra cpanele giriyorsunuz MX Entry Maintenance e tıklayıp şekilteki gibi mail sunucularını giriyorsunuz

Priority: e o numarayı yazıp sonrasında görüntüdeki sunucuyu giriyorsunuz domainize göre 2 tane açın

not: onaydan öncemi sunucu bilgilerini giriyorsunuz sonramı unuttum sanırım onayı sunucu vasıtasıyla istiyordu

şimdi  mybb de

Ana Sayfa » Forum Ayarları -Mail ayarları

giriyorsunuz ve resimdeki gibi bilgilerinizi girin

Smtp portunu 465 girmeyi unutmayın kendi serverınız gibi 25 girerseniz olmaz denendi :)

SSL korumasını açtım nasılsa gmail destekliyo :)

mybb destek sitelerinde kendi şahıs serverı için anlatışmıştır.ama gmail tabanını kullanan siteler hakkında bilgi verimlmemiştir.

Denenmiştir toplu maillimde program var phpmaildede smtp maildede sorun veriyo benden kaynaklanıyor oda ama sitenizde sorun olmaz

eğer mybb siteniz phpmail seçili ikende gmail girincede mail göndermiyorsa hosting şirketinize belirtin onlar biliyo yapacaklarını

genelde sitem hakkında sırları vermem ama son günlerde şunu nasıl yaptın bunu nasıl yaptın pmleri mailleri almaktan bıktım :) ufaktan ufaktan veriyorum işte :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek
    eywallah kardes :)

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
Toplam Hit: 1756 Toplam Mesaj: 2