Mydeathspace. Ölmüş İnsanların Spaceleri Sergilenior
-
amerikada ölmüş olan insanların spacelerinin arşivlendiği bir site kuruldu. bu sitede çoğunlukla genç yaşlarda hayatlarını kaybeden. myspace kullanıcılarını spaceleri var. ölmüş kimselerin blogları. resimleri. yaptıkları atıkları videoları herşeyleri sergilenior. ve amöerikada günden güne hit alıyor. günlük 10000 inin üzerinde tık alan site yayılıor. nese
örneğin ilk girdiğimde baktığım MY in spacesinde ölüm videosunu mydeathspace ekibi youtubeden bulmuş ve yayınlamış. dehşet yav. tüylerim diken diken oldu.. acaba bende ölsem benim spacemide alırlarmı ki. neyse bence bi bakın yav. hepsi ölmüş buu insnaların
-
öhh.. anasını satim adamlara bak yahu.. zaten mezarda yatamicaklar.. bari biraz daha rahat bırakın...
-
vellah bilmem kaç saatir geziom insanlra bakıom dehşet yav.. hepsi ölmüş bunların.
-
SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------
öhh.. anasını satim adamlara bak yahu.. zaten mezarda yatamicaklar.. bari biraz daha rahat bırakın...
-----------------------------
baktıkça bi tuhaf oluorm. son girş tarihi 2 ay önce. 8 ay önce 3 hafta önce. ne tahaf oluorm yavv -
bunlara özel msj gönderebilio muyuz? send message fln yazıyo :D
-
abi http://mydeathspace.com/article/2007/06/26/Mindy_Guidry_(23)_MDS_member,_Fancypants,_lost_her_battle_with_cancer
I have cancer (Mesenchymal Chondrosarcoma)that is trying to kill me.
kadın kanserim yazmış :(..
o değil
geçen gün barisakarsu@hotmail.com oturum açtı :D bi tuaf oldm aq :D -
Bizimde siramiz gelir elbet, hersey sirasiyla..
Toplam Hit: 919 Toplam Mesaj: 7