Mydomain.Com'da .Com Ve .Net Alan Adı Kaydı 1.99$

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

Daha önceden de alışveriş yapmışlığım oldu. Bir sorunla karşılaşmadım. Firma içi hesaplar arası domain transferi için canlı destek ile görüşmeniz gerekiyor. Sistemleri pek sağlıklı değil ama ucuza domain reglemek isteyen varsa şuan indirim yapıyorlar.

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    lepusmorris bunu yazdı

Daha önceden de alışveriş yapmışlığım oldu. Bir sorunla karşılaşmadım. Firma içi hesaplar arası domain transferi için canlı destek ile görüşmeniz gerekiyor. Sistemleri pek sağlıklı değil ama ucuza domain reglemek isteyen varsa şuan indirim yapıyorlar.

Simdi burdan alsak 1 yil boyunca skntisiz kullanabilicez mi hocam ? domaine cokme falan olur mu 1 sene sonra ucuk fiyat cekerlerse istedigimiz yere tasima imkanimiz olucak mi acaba ?

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    lepusmorris bunu yazdı

Simdi burdan alsak 1 yil boyunca skntisiz kullanabilicez mi hocam ? domaine cokme falan olur mu 1 sene sonra ucuk fiyat cekerlerse istedigimiz yere tasima imkanimiz olucak mi acaba ?

hocam tüm firmalarda ilk 60 gün transfer blokesi var. ondan sonra istediğin yere taşırsın ama önemli bir projen varsa bilinen firmalardan almanı öneririm. onun dışında yönlendir ns'leri istediğin yere; kullan.

..
Toplam Hit: 704 Toplam Mesaj: 3
indirim