Myhosting.Com La Alakalı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

içinizde bu siteyle çalışan varmı ? burdan vps aldım banka odeme yaptı adamlara.. adamlar bana form gondermiş kredi kartı bilgilerimi felan ıstıyorlardı vermedım .. onun ıcın vps yi iptal etmişler .. bilgileri verirsem açılacagını soyluyorlar.. kart a parayı nasıl alabilirim tekrar.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaç gün oldu hocam alalı?

http://myhosting.com/images/home/home-30day-seal.png30-day Money Back Guarantee

demişler,mail yoluyla iletişime geçip para iadesi iste onlar halladerler. en geç 7 iş günü içinde hesabına yüklenmesi lazım çekilen tutarın.

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bugunle 2 gun oldu dun aldık .. ingilizce iyi olmadıgı ıcın adamlarla anlasamıyorum zaten

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Adamlara kredi kartının fotoğrafını çekeceksin.Paintte ön yüzdeki ilk 12 sayıyı kapat.Sadece son 4'lü kalsın.

Arka yüzüde göstereceksin.Arka yüzde bir işleme gerek yok.

Pasaportunun yoksa kimlik kartının ön yüz fotoğrafını çekeceksin.

Bu iki fotoğrafı adamlara maille açacaklardır.

Not: Adamlar zaten şu anda kredi kartı bilgilerini ellerinde tutuyorlar, hiç bir problem olmaz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

Emrow bunu yazdı:
    -----------------------------

Adamlara kredi kartının fotoğrafını çekeceksin.Paintte ön yüzdeki ilk 12 sayıyı kapat.Sadece son 4'lü kalsın.

Arka yüzüde göstereceksin.Arka yüzde bir işleme gerek yok.

Pasaportunun yoksa kimlik kartının ön yüz fotoğrafını çekeceksin.

Bu iki fotoğrafı adamlara maille açacaklardır.

Not: Adamlar zaten şu anda kredi kartı bilgilerini ellerinde tutuyorlar, hiç bir problem olmaz.

-----------------------------

hocam ödemeyi iptal ettik dediler ama bankayı aradım ödeme iptal olmamış para hala adamlarda :S

Bittik biz bittik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

myhosting Kanadanın en büyük firmalarından biridir ve softcom'un alt kuruluşudur.Türkiyede myhosting.com.tr ve daha.net olarak hizmet veriyorlar.Firma olarak güvenilirler ama hizmetleri tartışılır.Daha.net'le iletişime geçersen yardım edebilirler.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 1424 Toplam Mesaj: 6