folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Mynet Kullanıcı Adı Bloklama

Mynet Kullanıcı Adı Bloklama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nuker
    Nuker's avatar
    Erkek
    Bilindiği gibi MyNET üstünde herhangi bir servise login denerseniz 5. hatalı girişden sonra shim=1 diye adres barda ek bir veri cıkar ve her girişte size gösterilen anti otomasyon (bruteforce , wordlist attack gibi seyler için) resmi girmeniz gerekir.
    Eğer kullanıcı belli bir login denemesinden sonra askıya alınır burda size mynetin formlarındaki bir açıkdan elde edilen kod ile tek seferde 999999 adet login denemesi yapmasını göstericem
    https://uyeler.mynet.com/index/uyegiris.html?nameofservice=mail&password=syspass&faultCount=999999&faultyUser=KULLANICI&username=KULLANICI
    bunu adres bara yada herhangi bir text editore kopyalayın KULLANICI yazan yerleri bloklamak istediginiz kullanıcının adını yazın bu kullanıcı adı en az 3 saat en çok 12 saat blok yemekte bunu tam çözemedim kimisi 3 saat sonra acılırken kimisi 12 saat sonra gibi:)
    Saygılar,
    nuker

I wish you bear with me , stay near me a.k.a nukedx
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    ilginç,teşekkürler bilgi için

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    iyice inceleyin..DITTTTT

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    one_step_closer
    one_step_closer's avatar
    Erkek

Tarayıcı(Browser) ayarlarınızın çerezleri(cookies)
    kabul etmesini sağlayın... vs vs..

ilk önce yanlış deneme yapmamız lazım mı cookie yok dio o yüzden galiba?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    Bu konu tahribatın forumunda daha önce anlatılmıştı yazın galiba ve anlatan bu acıgı kendisi bulmustu eger  aynı kişi yazmamışsa foruma bu konuyu kessin  alıntıdr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nuker
    Nuker's avatar
    Erkek

_RapBoy_ bunu yazdı:

Bu konu tahribatın forumunda daha önce anlatılmıştı yazın galiba ve anlatan bu acıgı kendisi bulmustu eger  aynı kişi yazmamışsa foruma bu konuyu kessin  alıntıdr

1. alıntı felan değil kendim buldum işim bu açık bulmak

2. daha önce hiç bir sitede verilmedi bu

3. forumlara ara bakalım mynetle ilgili başka neler bulmuşum.

4. MyNET Sistem Açıkları diye başka bir dökümanım daha var MyNET ile ilgili onla karıştırmayasın? alıntı olduğunda iddialıysan tam link ve döküman bulup gösterirsin? bu tür postlar yazmadan önce bir araştır oke?

I wish you bear with me , stay near me a.k.a nukedx
Toplam Hit: 17181 Toplam Mesaj: 6