Mynet Kullanıcı Adı Bloklama
-
Bilindiği gibi MyNET üstünde herhangi bir servise login denerseniz 5. hatalı girişden sonra shim=1 diye adres barda ek bir veri cıkar ve her girişte size gösterilen anti otomasyon (bruteforce , wordlist attack gibi seyler için) resmi girmeniz gerekir.
Eğer kullanıcı belli bir login denemesinden sonra askıya alınır burda size mynetin formlarındaki bir açıkdan elde edilen kod ile tek seferde 999999 adet login denemesi yapmasını göstericem
https://uyeler.mynet.com/index/uyegiris.html?nameofservice=mail&password=syspass&faultCount=999999&faultyUser=KULLANICI&username=KULLANICI
bunu adres bara yada herhangi bir text editore kopyalayın KULLANICI yazan yerleri bloklamak istediginiz kullanıcının adını yazın bu kullanıcı adı en az 3 saat en çok 12 saat blok yemekte bunu tam çözemedim kimisi 3 saat sonra acılırken kimisi 12 saat sonra gibi:)
Saygılar,
nuker -
ilginç,teşekkürler bilgi için
-
iyice inceleyin..DITTTTT
-
Tarayıcı(Browser) ayarlarınızın çerezleri(cookies)
kabul etmesini sağlayın... vs vs..ilk önce yanlış deneme yapmamız lazım mı cookie yok dio o yüzden galiba?
-
Bu konu tahribatın forumunda daha önce anlatılmıştı yazın galiba ve anlatan bu acıgı kendisi bulmustu eger aynı kişi yazmamışsa foruma bu konuyu kessin alıntıdr
-
_RapBoy_ bunu yazdı:
Bu konu tahribatın forumunda daha önce anlatılmıştı yazın galiba ve anlatan bu acıgı kendisi bulmustu eger aynı kişi yazmamışsa foruma bu konuyu kessin alıntıdr
1. alıntı felan değil kendim buldum işim bu açık bulmak2. daha önce hiç bir sitede verilmedi bu
3. forumlara ara bakalım mynetle ilgili başka neler bulmuşum.
4. MyNET Sistem Açıkları diye başka bir dökümanım daha var MyNET ile ilgili onla karıştırmayasın? alıntı olduğunda iddialıysan tam link ve döküman bulup gösterirsin? bu tür postlar yazmadan önce bir araştır oke?
Toplam Hit: 17181 Toplam Mesaj: 6