Mynet Manseti Siteye Çekmek (Frame?,Jquery)
-
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bunu yapmak için uğraşıyorum ve yüzümü kızartıp tekrar açıyorum konuyu. Herhangi bir sitenin bir bölümünü siteme frame gibi çekmek istiyorum ve manşete tıklandığında yeni sekmede o sitedeki habere gitmesi gerekiyor. Jqueryle yapabilirsin dediler ama ayrıntı vermediler lütfen yardımcı olun.
edit:_parent kodu yeni sekmede açmak için kullanılıyormuş sanırım. Bilgim sınırlı nasıl ekleyebilirim bu kodu frameye?
-
sorun çözülmüştür iframenin içerisine <base target="_parent" /> eklemek yeterliymiş koca tbtde 1 bilen yokmuydu sanki bu zamana kadar neyse..
-
09:33'te konuyu açmışsın, 10:08'de tekrardan trip atarak cevap yazmışsın.
Hocam millet gece gündüz tahribatta yardım isteyen biri varmı diye dolanmıyor.
Açtığın konunun hiti 25 şu anlık, bunun da yarısından çoğu senin; cevap gelmişmi diye sayfayı yenilemelerindir büyük bir ihtimalle.
Öğlene kadar beklemiş olsaydın, yada çözümü bulamamış olsaydın birileri mutlaka cevap yazacaktı zaten.
-
kusura bakma büyük ayıp ettik
-
Mizansen bunu yazdı
iframenin içerisine eklemek yeterli
Evet biliyoruz buyur sorun nedir ??
-
CEO bunu yazdı
09:33'te konuyu açmışsın, 10:08'de tekrardan trip atarak cevap yazmışsın.
Hocam millet gece gündüz tahribatta yardım isteyen biri varmı diye dolanmıyor.
Açtığın konunun hiti 25 şu anlık, bunun da yarısından çoğu senin; cevap gelmişmi diye sayfayı yenilemelerindir büyük bir ihtimalle.
Öğlene kadar beklemiş olsaydın, yada çözümü bulamamış olsaydın birileri mutlaka cevap yazacaktı zaten.
+1 , hem yarım saat içinde cevap gelmiyor -ki sabah saatleri online üye sayısı az olur- sonrada trip atıyorsun, çok özür dileriz, utanıyoruz hatamızdan..
konuya gelirsek iframe kalmadı hocam kullanma mümkün olduğunca yamulmuyorsam ajax ve jquery ile kolayca yapabilirsin. "jquery ajax" diye arattır.
-
ben 1 er ay arayla bu konuyu açıyorum herkez olmaz zor diyor sonrada siliniyor o yüzden yazdım.
S0KR4T3S tarafından 02/Oca/15 10:36 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam üyeliğimi hemen siliyorum, nasıl yardım edemem sana 10 dk içerisinde. hayatım anlamsızlaştı.